Vatanım Sensin final yapıyor: Sultanlı, mafyalı, cinayetli diziler devam


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vatanım Sensin final yapıyor: Sultanlı, mafyalı, cinayetli diziler devam

Vatanım Sensin final yapıyor.. Kanal D'nin en çok izlenen dizisi Vatanım Sensin, Doğan Medya'nın satışının ardından ilk fişi çekilen yapım oldu.. Bir döneme ışık tutan ve tarihi belgelere dayanan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının başlattığı Türkiye Cumhuriyeti'nin düşman işgalinden kurtuluş mücadelesi, İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşu ve Milli Mücadele döneminin anlatıldığı dizi milyonları ekran başına kilitliyordu.. Ayrıca Mesut Yar'ın verdiği bilgilere göre final yapması beklenen yapımlar arasında 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'İstanbullu Gelin' gibi diziler de yer alıyor.

Takip Et

DOĞAN MEDYA'NIN SATIŞININ ARDINDAN İLK YAPRAK DÖKÜMÜ REYTİNG REKORTMENİ DİZİ 'VATANIM SENSİN' OLDU!

Ekrandaki reyting rekabeti hem yapımcıları, hem kanal yöneticilerini hem de yapım ekiplerinin korkulu rüyası…

Yayından kaldırılma ihtimali özellikle senaristleri ve oyuncuları hayli yıpratıyor. Posta Gazetesi televizyon eleştirmeni Mesut Yar, bugün kaleme aldığı köşe yazısında sezon sonunda final yapması muhtemel dizileri kaleme aldı.

İddiaya göre ‘Vatanım Sensin’, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’, ‘İstanbullu Gelin’, ‘Siyah Beyaz Aşk’, ‘Aslan Ailem’ ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ sona erecek.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON SULTANLI, MAFYALI, CİNAYETLİ DİZİLERE DEVAM

Kadına şiddeti özendirdiği gerekçesiyle tepkilere neden olan ve ATV'de yayınlanan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisi de yeni sezonda ekranlarda oynamaya devam edece.  Gelecek sezonu garantilediği söylenen diziler ise, ‘Çukur’, ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’, ‘Kadın’, ‘Ufak Tefek Cinayetler’, ‘Diriliş Ertuğrul’, ‘Arka Sokaklar’, ‘Avlu’, ‘Aşk ve Mavi’, ‘Çocuklar Duymasın’, ‘Bizim Hikaye’….

Öte yandan ‘8. Gün’, ve Henüz yeni yayınlanmaya başlayan ve reyting hüsranına uğrayan ‘Tehlikeli Karım’ ve Show TV'de yayınlanan ‘Fi’ dizilerinin de yayından kaldırılma ihtimalinin güçlü olduğu iddia edildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin