Vatanım Sensin final yapıyor! Reytinglerde en tepedeydi!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vatanım Sensin final yapıyor! Reytinglerde en tepedeydi!

Doğan Medya Grubu bünyesindeki Kanal D geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Demirören Grubu'na, bedelinin çok altında bir fiyata satılmıştı.. Bu satışın hemen ardından beklenildiği gibi reyting rekortmeni dizi Vatanım Sensin'in erken final yapacağı açıklandı.. Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Vatanım Sensin dizisi, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı dönemini ve İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluş yıllarında yaşananları, çoğu zaman resmi ve tarihi belgelere dayalı bir belgesel niteliğinde izleyicilere aktarıyordu.. Vatanım Sensin'in erken final yapacağı açıklaması sosyal medyada 'Cumhuriyet ve Atatürk tahammülsüzlüğü', 'Final değil, yayından kaldırılıyor' şeklinde tepkilere neden oldu..

Takip Et

Kurtuluş Savaşı ve Yunan İşgali dönemlerinin konu edildiği Vatanım Sensin dizisinin final tarihi erkene çekildi. Mayıs sonunda bitmesi planlanan Vatanım Sensin 54. bölümüyle veda edecek. İşte yeni final tarihi…

Kanal D'nin milyonları ekran başına kilitleyen dizisi Vatanım Sensin final tarihini erkene aldı! Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, baş rollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Boran Kuzum ve Miray Daner’in yer aldığı dizi, Oya Doğan’ın haberine göre 54. bölümüyle izleyiciye veda edecek.

Vatanım Sensin NE zaman Final Yapıyor
İŞTE FİNAL TARİHİ!

Vatanım Sensin” veda bölümüyle (54. bölümüyle) 3 Mayıs Perşembe Kanal D’de!

VATANIM SENSİN 53. BÖLÜM FRAGMANI

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin