Vatanım Sensin bu akşam neden yok? Kanal D Yayın Akışı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vatanım Sensin bu akşam neden yok? Kanal D Yayın Akışı

Kanal D'de yayınlanan ve bir dönemin gerçeklerine ışık tutan dizi Vatanım Sensin Perşembe akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Vatanım Sensin, Kanal D'nin bu akşamki yayın akışından kaldırıldı. Milyonlarca izleyeni şoke eden bu gelişme neden yaşandı? Vatanım Sensin bu akşam neden yok? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları...

Takip Et

Bu akşam Kanal D ekranında yayınlanması beklenen Vatanım Sensin yayın akışında yer almıyor, tekrar bölümüyle yayınlanacak. Vatanım Sensin son bölümde Cevdet'in sırrı açığa çıkmıştı, 47. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE KARŞILAŞMASI VAR. VATANIM SENSİN YOK

Vatanım Sensin Beşiktaş-Fenerbahçe karşılaşması nedeniyle bu akşam yayınlanmayacak!

Vatanım Sensin neden yok? Kanal D yayın akışı

VATANIM SENSİN 46. SON BÖLÜMDE NELER OLDU NELER? CEVDET TUTUKLANIYOR

Cevdet'in, vatana ihanet eden ve ölümle cezasını kestiği Dağıstanlı, giderayak Filippos'a yolladığı pusulayla Cevdet'in en büyük sırrını açığa vurmuştur. Filippos, menşeinden emin olmadığı bu bilgiyi sınamak istemektedir.
 

Kızlar, Azize için kalacak bir yer bulmuşlar, fakat Aleksi'nin Mehmet bebeği bulup satmanın peşinde olduğundan habersizdirler. Hilal ve Leon, Aleksi'nin gerçek niyetinden şüphe etmeye başlarlar. Filippos, Türklere nihai darbeyi vurmak için İzmir'e yepyeni dev toplar getirtmiştir. Ancak Filippos bu silahları kullanarak sadece bir cephe zaferi kazanmak değil; Cevdet'in ihanetini de ispat etmek niyetindedir. Cevdet, vazifesi ve ailesi arasında güç bir tercih yapmak zorunda kalacaktır.

VATANIM SENSİN FİNAL Mİ YAPACAK?

Vatanım Sensin’de Yunan Komutan Cevdet’in kimliği yani Kuvayi- Mİlliye için çalıştığını ortaya çıkmıştı. YUnan General Cevdet için yakalama emri verdi ve Cevdet son sahnede tutuklandı. Dizinin ana teması Cevdet’in görevi üzerine kurulu olduğu için izleyicilerin kafasında dizi bu sezon final mi yapacak sorusu oluştu. Dizinin neden yayınlanmadığı ya da final ile ilgili söylentiler için henüz bir açıklama yok.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin