Van ve Diyarbakır’da PKK'lı hainlerden saldırı: İki asker şehit, 3 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Van ve Diyarbakır’da PKK'lı hainlerden saldırı: İki asker şehit, 3 yaralı

PKK-IŞİD-FETÖ hainleri ülkemize alçakça saldırıyor. Darbe girişimi nedeniyle kışlasına çekilmesini fırsat bilen terör örgütü PKK Van'ın merkez Edremit ilçesi Hacıbekir mahallesinde askeri aracın geçişi sırasında EYP patlattı, patlamada bir asker şehit oldu, iki asker yarandı. Bu saldırıdan bir kaç saat önce de Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde yapımı devam eden Silvan Barajı'na şantiyesine saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Takip Et

Van merkez Edremit ilçesi Hacıbekir mahallesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı hainler tarafından yola döşenen bombanın infilak etmesiyle meydana gelen patlamada bir asker şehit oldu. Aynı saldırıda iki asker de yaralandı.

DİYARBAKIR’DA BARAJ İNŞAATINA SALDIRDILAR

Silvan’da yapımı süren Silvan Barajı'na PKK'lı bir grup terörist tarafından bu sabah erken saatlerinde saldırı düzenlendi. Saldırıya, baraj bölgesinde nöbet tutan güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada ilk belirlemelere göre bir asker şehit olurken, bir asker de yaralandı. Yaralı asker helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne getirilerek, tedavi altına alındı. Çatışmanın ardından kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyon başlatıldı.DHA

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin