Kadına 'Kaç kişiyle konuşuyorsun' dedi, kafa atıp burnunu kırdı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Kadına 'Kaç kişiyle konuşuyorsun' dedi, kafa atıp burnunu kırdı

Yine bir kadına yönelik şiddet olayı. Vahşetin adresi bu kez İstanbul ve olay şehrin göbeğinde herkesin gözü önünde bir kafede meydana geldi.... Akşam saat 18:00 sıralarında kafede oturan iki sevgili arasında sözlü tartışma çıktı. Fuat Ş. tartıştığı sevgilisine herkesin gözü önünde kafa atıp burnunu kırdı. Şikayet üzerine gözaltına alınan Fuat Ş.'nin 'Ben hesabı ödeyeyim' şeklindeki sözleri tepki çekti.

Takip Et

İstanbul Beşiktaş'ta herkesin gözü önünde bir kadın yine maganda kurbanı oldu.. Akşam saat 18:00 sıralarında bir kafede iki sevgilisi arasında çıkan sözlü tartışmada genç kadın sevgilisi Fuat Ş. tarafından darp edildi. Fuat Ş. genç kadına herkesin gözü önünde kafa atarak burnunu kırdı.

PİŞKİN MAGANDADAN TEPKİ ÇEKEN İFADE!

Kadına kafa atan maganda sevgili yaptığı bir marifetmiş gibi polise pişkin pişkin sözler sarf etti.. Şikayet üzerine gözaltına alınan Fuat Ş.'nin 'Ben hesabı ödeyeyim' şeklindeki sözleri tepki çekti.

Kadına Kafa attı, Maganda sevgili tepki çekti

"KAÇ KİŞİYLE KONUŞUYORSUN"

Hürriyet gazetesinin özel haberine göre, Aynı zamanda sevgilisi olduğu öğrenilen Kübra Ş. isimli genç kadının telefonunu alan Fuat Ş., 'Kaç kişiyle konuşuyorsun?' diyerek genç kadına önce bağırdı sonra da kafa attı. Yüzüne darbe alan kadının burnu kırıldı. Genç kadını darp eden Fuat Ş.'nin ''Hesabı ödeyeyim''demesi ve rahat tavırları ve pişkinliği herkesi şoke etti.

Sevgilisine kafa atan Fuat Ş. İstanbul

Şiddete tanık olan vatandaşlar polise haber verdi. Fulya Acıbadem Hastanesi'ne götürülen genç kadın, darp raporu aldı ve Fuat Ş.'den şikayetçi oldu. Fuat Ş. ters kelepçe ile kelepçelenerek gözaltına alındı.

Şiddete uğrayan kadın polise verdiği ifadesinde, sevgilisi Fuat Ş.'nin kendisini aldattığını, aralarında tartışma çıktığını ve ayrıldıklarını söyledi.

Bu arada, Kübra isimli kadının daha önceki eşinden şiddet gördüğü için ayrıldığı öğrenildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin