Vahşet! Hayvan cinayeti 'kahramanlık törenine' gölge düşürdü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vahşet! Hayvan cinayeti 'kahramanlık törenine' gölge düşürdü

Hayvanseverleri ve Balıkesir Erdek halkınının kanını donduran korkunç olay. Bir grup 'avcı', öldürdükleri yaban domuzu cesetlerini aralarında çocuk ve kadınların da olduğu kalabalığa sergiledi. Balıkesir’in Erdek ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıl dönümü töreninde, Avcılar Derneği’nin organizasyonuyla avcılar öldürdükleri domuzları kamyona koyduktan sonra tören alanından geçiş yaparak kutlamalara katıldı. Akla zarar olay başta hayvanseverler olmak üzere vatandaşların tepkisine neden oldu...

Takip Et

Şoke eden görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılarak büyük bir tepkiye yol açtı.. Hayvanseverler 'cinayet gurur duyulacak, karşılığında ödüller verilecek,  metiyeler dizilecek bir olay değildir. Allah'ın yarattığı hiçbir canlı, spor veya hobi maksadıyla öldürülmez ve buna da av demek akıl tutulması cinayete ortak olmak demektir.." sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

Balıkesir Erdek Düşman İşgali töreni yaban domuzu
FOTOĞRAF: DHA

Erdek’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıldönümü törenleri geçen 18 Eylül’de yapılan tören ile kutlandı. Etkinlikler kapsamında avcıların öldürdükleri domuzlar, Avcılar Derneği’nin organizasyonu ile kamyona konulduktan tören alanından geçirildi.

Balıkesir Erdek Düşman İşgali töreni yaban domuzu
FOTOĞRAF: DHA

CİNAYET ÖDÜLÜ: TÜFEK...

İlçede kurtuluş yıl dönümünde geleneksel olarak 'en büyük domuzu vurma yarışması' adı altında düzenlenen hayvan cinayetleri de sonuçlandı. 

Balıkesir Erdek Düşman İşgali töreni yaban domuzu
FOTOĞRAF: DHA

 

Öldürdükleri domuzların tören alanından geçirildiği Ali Kemal Beygirci birinci oldu. Yarışmada dereceye giren zanlılara daha fazla hayvan öldürebilmeleri için tüfek ile çeşitli ekipmanlar hediye edildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin