Vahşet: 24 yaşındaki Pınar Kaynak'ı vahşice katlettiler


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Vahşet: 24 yaşındaki Pınar Kaynak'ı vahşice katlettiler

Trabzon'dan dehşet haberi.. 24 yaşındaki genç kızın yol kenarında başı taşla ezilmiş çıplak cesedi bulundu. 3 gün önce yol kenarındaki ormanlık alanda cesedi bulunan Pınar Kaynak cinayetinde 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Genç kızın kimlik bilgileri ise kolundaki dövmeden yola çıkılarak teşhis edilebildi..

Takip Et

Trabzon'da vahşet haberi..

Üç gün önce yol kenarında cesedi bulunan genç kız cinayetinde korkunç detaylar.. Ortahisar İlçesi’nde yol kenarındaki ormanlık alanda başı taşla ezilen cesedi bulunan 24 yaşındaki Pınar Kaynak cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 2 zanlı tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Çukurçayır Mahallesinde eski hayvan barınaklarının yanındaki ormanlık alanda 3 gün önce çıplak bir kadın cesedi bulundu. Göğsüne bıçak saplanan ve başı taşla ezilerek öldürülen kadının kimliğinin belirlenmesi için çalışma yürütüldü.

Pınar Kaynak Cinayeti Trabzon, Genç kızın cesedi

KİMLİĞİ DÖVMESİNDEN TEŞHİS EDİLDİ

Vücudunda bulunan dövmeler sayesinde genç kızın 1993 doğumlu Pınar Kaynak olduğu belirlendi. Bilgi veren bir kişi genç kızın son olarak 4 arkadaşı ile birlikte bir araçla gezdiklerini söyledi.

Pınar Kaynak Cinayeti Trabzon, Genç kızın cesedi

Katillerin yakalanması için çalışma başlatan jandarma A.K. ve N.B.’yi gözaltına aldı.

Pınar Kaynak Cinayeti Trabzon, Genç kızın cesedi

Sorgularında suçlamayı kabul etmeyen şüpheliler A.K. ve N.B., sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin