Son dakika: İsrafil Köse kardeşimizi kaybettik


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: İsrafil Köse kardeşimizi kaybettik

Ünlü oyuncudan maalesef kötü haber geldi, Geçirdiği motosiklet kazası sonrası beyin ölümü gerçekleşen İsrafil Köse'nin eşinden açıklama geldi. Yakın dostları ve ünlü isimler "başımız sağ olsun" mesajı paylaştığı ünlü oyuncu için eşi Şengül Köse "Kalbi hala atıyor dua edin" açıklaması yapmıştı. Son açıklama ünlü oyuncunun menajerinden geldi: Kardeşimizi kaybettik ..

Takip Et

Emret Komutanım dizisinin Laz Komutanı Cemal tiplemesiyle büyük bir kesimin tanıdığı bir isim haline gelen İsrafil Köse, geride bıraktığımız gün İstanbul Kadıköy’de bir motosiklet kazası geçirmişti. Kazada ağır yaralanan İsrafil Köse’ye ilk müdahale Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yapılmıştı. Ardından Kartal Devlet Hastanesi’ne sevk edilen 46 yaşındaki İsrafil Köse’nin ne yazık ki sabah saatlerine doğru beyin ölümü gerçekleşti. Ancak eşinden gelen açıklamalar Köse hakkındaki umutları biraz da olsa yeşertti. Eşinin kalbinin attığını söyleyen Şengül Köse dualarınızı eksik etmeyin dedi.

İsrafil Köse kardeşimizi kaybettik, Menajer Emin Albayrak

MENAJERİ EMİN ALBAYRAK: “KARDEŞİMİZİ KAYBETTİK”

Yapımcısı ve menajeri Emin Albayrak ise, “Ben de Trabzon'daydım dün. Yeni filmin hazırlıkları için gitmiştim. Bir kaç güne dönecektim. Dün haber verdiler. Motor kazası, bir taksi kapıyı açıyor. O sırada kapıya çarpıyor. Yaklaşık 30- 35 metre sürükleniyor. Daha sonra hastaneye getiriliyor. Kalbi durmuş, kalp masajı yapılıyor. Ama hem beyin hemde ciğerler hasar gördüğü için iç kanamadan kaybediyoruz. Zaten kendisi şeker hastasıydı. Yıllardır beraber çalışıyoruz. Hiçbir şeye cevap vermedi. Annesi yolda olduğu için basından duyulmasın diye daha tedbirli davrandık. Kaybettik kardeşimizi. Yarın nerede defnedileceğiyle bilgi bugün akşama doğru bilgi vereceğiz. Kaskı vardı. O konuda çok ciddi dikkate eden bir arkadaşımız. Zaten yıllarca trafik eğitimi üzerine çok oyunlar sergiledi. İlk çıkan ölüm haberleri asılsızdı. Kardeşimizi hastanede kaybettik” şeklinde konuştu.

NURİ ALÇO: “MORGA GİRDİM, BİR GÖREYİM DEDİM”

Haberi duyar duymaz hastaneye geldiğini söyleyen Nuri Alço üzüntüsünü şöyle dile getirdi:

“Şimdi morga girdim, işte bir göreyim dedim. Acı bir ölüm tabii ki beklenmedik bir ölüm. Genç bir ölüm. Motor kazası yani tam da öğrenmedim ben de yoldan geldim. Direk buraya geldim duyunca. Herhalde biraz aile geçimsizliği falan varmış. Biraz bunalım da. Yazık söyleyecek bir şey bulamıyorum yani. Başımız sağolsun.”

İsrafik Köse'nin eşinden son açıklama

TALİHSİZ KAZA NASIL GERÇEKLEŞTİ

Motosikleti adeta bir yaşam biçimi olarak benimseyen oyuncu İsrafil Köse, önceki akşam saatlerinde motosikletiyle giderken durmakta olan bir taksinin kapısının aniden açılmasıyla birlikte hızlı bir şekilde kapıya çarpmış ve talihsiz oyuncu 30 metre kadar sürüklenmiş.

EŞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul’da geçirdiği trafik kazasının ardından hastanede yoğun bakımda tutulan ünlü oyuncu İsrafil Köse’nin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenilirken, eşi Şengül Köse oyuncunun durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu İsrafil Köse dün akşam saatlerinde Kadıköy’de motosikletiyle kaza yapmış, ağır yaralanan oyuncu Haydarpaşa Numune Hastanesi’nde yoğun bakıma kaldırılmıştı. Köse’den üzücü haber sabah saatlerinde geldi. Oyuncu İsrafil Köse’nin sabah saatlerinde beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenilirken, Köse’nin eşi Şengül Köse basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şengül Köse, “Dün saat 18.30 civarı arkadaşlarıyla bir mekandan çıkıyor. Kadıköy’de Ayrılıkçeşmesi durağının olduğu yerde motorla giderken sağ şeritte yanlış duran bir taksi kontrolsüzce sürücü kapısını açıyor. Kasisten geçerken kapının açıldığını geç fark ettiği için frenine basıyor ama onun hızıyla otomatik olarak kapıya çarpıyor. Motoruyla beraber 14 metre sürükleniyor. Kaldırıma çarpıyor ve motoru tekrar sürüklenip İsrafil de bir yere çarparak durabiliyor. Olay yerindeki görgü tanıklarının söylediği, kalbi duruyor kendisinin, görgü tanıkları kalp masajı yapıyorlar. Ambulans kısa bir süre içerisinde geliyor. Ambulans geldiğinde de kalp masajına devam ediyorlar. Hastaneye eks diye getiriyorlar ama hastaneye geldiğinde de kalp masajına devam ediyorlar. Doktorlar sağ olsun 3 saat uğraşıyorlar. Ardından beyninde bir kanama olduğu fark ediliyor. Beynindeki kanamayı durdurdular. Sonra kaburgaların da kırık olduğu için ciğerine batıyor. Sağ ciğerlerinde kanama meydana geliyor. Dünden bugüne şuan için net bir şey söylememiz mümkün değil. Şuan bilinci kapalı komada kendisi net bir şey söyleyemiyoruz. Şimdilik nefes alıyor, kalbi atıyor. Zaten doktorlar beni yanına alıyorlar. Ben yanına girip elini tutup, konuşuyorum. Şuan yaşıyor yani ve dualarımıza ihtiyacı var” dedi.

DOSTLARI MESAJ PAYLAŞMIŞTI

Ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından İsrafil Köse’nin vefat ettiğini duyurmuştu

İsrafil Köse öldü müEylem Yıldız, İsrafil Köse hayatını kaybettiCan Yılmaz, İsrafil Köse Beyin ölümü gerçekleşti vefat ett

OYUNCU İSRAFİL KÖSE KİMDİR?

20 Şubat 1970 yılında Artvin’de dünyaya gelen İsrafil Köse, üniversiteyi İstanbul’da okumuş ve İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünnden mezun olmuştur. 1987 yılında Belene dizisinde Emin rolü ile ekrana çıkan İsrafil Köse, özellikle Laz şivesi ile yaptığı rolleri ile tanınmıştır. Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal rolünü canlandıran İsrafil Köse, ”Sümela’nın Şifresi: Temel” ve ”Moskova’nın Şifresi: Temel” filmlerinde de rol aldı. İsrafil Köse, son olarak 2015 yılında “Şimdi onlar düşünsün” adlı yapımda rol almıştı.

Filmografisi
Şimdi Onlar Düşünsün (2015) Kamil
Oflu Hoca’nın Şifresi (2014) – Manav
Ya Sonra(2011)-Al Paçino
Hop Dedik Deli Dumrul(2011)-Dursun
Reis(2011)-İdris
Sümela’nın Şifresi: Temel(2011)-Cemil
İffet(2011)-Ersin
No Ofsayt(2009)-Ali Rıza
Gece Gündüz(2009)-Yöntem Ali
Avanak Kuzenler(2008)-Peştekül’ün Adamı
Babam Adam Olacak(2008)-Hamza
Doktorlar(2007)-Temel(2. Sezon)
Zoraki Koca(2007)-İzzet
OKS Anneleri(2007)-Himmet
Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu(2006)
Emret Komutanım:Şah Mat(2006)-Laz Çavuş Cemal
Rıza(2006)
Yolda/Rüzgar Geri Getirse(2005)-Nuri
Emret Komutanım(2005)-Laz Çavuş Cemal
Şapkadan Babam Çıktı(2003)-Selman
Asayiş Berkemal(2002)
Pembe Patikler(2002)-Bekçi
Koltuk Sevdası(2001)
Nasıl Evde Kaldım(2001)-Adem
Dar Alanda Kısa Paslaşmalar(2000)-Lango
Evdeki Yabancı(2000)-Rıza
Eyvah Kızım Büyüdü(2000)-Rıza
Dedelerimi Evlendirirken(2000)
Yılan Hikayesi(1999) 1. Sezon
Şaşıfelek Çıkmazı(1996)
Oğlum Adam Olacak(1995)
Belene(1987)-Emin(2.Bölüm)

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin