Ünlüler oylarını böyle kullandılar: Bade: Koyduk oyu sandığa..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ünlüler oylarını böyle kullandılar: Bade: Koyduk oyu sandığa..

16 Nisan referandumunda oy kullanan ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunuyor. Candan Erçetin, Bade İşçil, Şevval Sam,Tarkan v birçok isim sandık başına gitti.. Oy kullanan ünlülerin ortak mesajı 'Vatana, millete ve Cumhuriyet'imize hayırlı olsun' oldu.. Kasap Nusret yine o hareketi yaptı. "Umarız sağlığa zararları bilinen bu tuz, ülkemizin sağlını bozmaz"

Takip Et

Seçmenlerle birlikte sıraya giren Tarkan, sırası geldiğinde 1249 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Ünlü sanatçı oyunu attıktan sonra sandığın başında “Hayırlısı Olsun” dedi.

Seçmen Bilgi Kağıdı ve kimliği ile saat 09.00’da sandığa gelen Tarkan, çevredekilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tarkan seçmen bilgi sağıdı ile gazetecilere poz verdi.

Tarkan Hayırlı olsun

Seçmenlerle birlikte sıraya giren Tarkan, sırası geldiğinde 1249 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Tarkan oyunu attıktan sonra sandığın başında "Hayırlısı Olsun" dedi.

Tarkan oyunu Kullandı, Hayırlı olsun

Sosyal medya fenomeni Nusret'in paylaşımına yüzlerce yorum yapılırken, İbrahim Tatlıses, Cüneyt Arkın, Ata Demirer, Hadise'nin de aralarında olduğu ünlü isimlerin oy kullanırken paylaştıkları fotoğrafları sosyal medyada yer aldı.

Ünlü Komedyen Ata Demirer oyunu kullandıOyunu Kullanan ünlü Komedyen Ata Demirer sadık başındaki oy verirken çekilmiş fotoğrafını paylaştı..

Sosyal Medya fenomeni Kasap Nusret oy kullandıSosyal Medya fenomeni Kasap Nusret, bilindik tuz ekme hareketiyle oyunu kullandı. 

Nusret'in referandum sandığına tuz ekme hareketiyle oy atması sosyal medyaki takipçileirnce eleştirildi: "Umarız sağlığa zararları bilinen bu tuz, ülkemizin sağlını bozmaz"

HALİT ERGENÇ – BERGÜZAR KOREL ReferandumHALİT ERGENÇ ve BERGÜZAR KOREL oylarını kullanıp 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundular:

Halit Ergenç, anayasa değişikliği referandumunda oyunu kullanmak için eşi Bergüzar Korel ile birlikte Etiler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geldi. Vatandaşlar ünlü çifte yoğun ilgi gösterdi. Eşi ile birlikte oy kullanacağı sandığa gelen Ergenç, kimlik kontrolünden sonra oyunu kullandı.

Halit Ergenç Bergüzar Koral

Oy verme işlemi sonrasında Bergüzar Korel, mührü unutunca görevliler tarafından uyarıldı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan oyuncu Halit Ergenç; “Hayırlısı olur inşallah. Önemli bir gün. Herkesin bütün değerlerini ve gelecek düşüncelerini ortaya koyup, adam akıllı düşünerek karar vermesi gereken bir gün. Herkes kararını vermiştir, bugüne kalmaz” dedi. Bergüzar Korel de hayırlı olmasını diledi. Oy verme işlemi sırasında mührü unutması hatırlatılınca Korel gülümsedi.

Bade İşçil: Koyduk oyu sandığa…
Bade İşçil: Koyduk oyu sandığa…

Tuğba Özay Vatandaşlık Görevimi yaptımTuğba Özay: vatandaşlık Görevimi yaptım. Hayırlı olsun...

Ece Uslu: Oyumu kullandım. Vatan’a Millet’e Hayırlı olsun!
Ece Uslu: Oyumu kullandım. Vatan’a Millet’e Hayırlı olsun!

Şevval Sam Hayırlı olsunÜnlü sanatçı Şevval Sam: Oyumuz ukullandık! Memleketimiz ve Cumhuriyet'imiz için hayırlı uğurlu olsun!!

 

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin