Uçakta tuvalete birlikte giren iki sevgili fena yakalandı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Uçakta tuvalete birlikte giren iki sevgili fena yakalandı!

Bir uçakta yolculardan biri oldukça ilginç bir fantezi görüntüsü yakaladı. iki sevgilinin aynı anda tuvalete girdiğini fark eden bir yolcu, cep telefonu ile kaydetti. Dünya medyasında ise iki sevgilinin aynı anda tuvalete girmesi değil, genç adamın yüzündeki ifade gündem oldu. Partnerinin tuvaletten çıkarken yüzündeki ifade dünya basınında ve sosyal medyada geniş yer buldu..

Takip Et

Olay üstelik o kadar büyük bir gündem oluşturdu ki olayın yaşandığı Havayolları şirketi dahi kendi Facebook sayfalarında bu görüntüleri paylaştı. Yüklendiği andan itibaren 6 milyondan fazla kez izlenen görüntülerde Londra'da bulunan Heathrow havalimanından  kalkan Virgin Atlantik Havayolları'na ait uçakta  bir çift fena yakalanıyor.

Yolculardan biri tuvalete arda arada bir kadınla erkeğin girdiğini farkedince tuvaletin kapısını görecek şekilde cep telefonuyla kayda başladı. Bir süre sonra tuvaletin kapısı açıldı. İçinden genç bir kadın çıktı. Hemen arkasında ise bir adam duruyordu. Genç adamsa bir kaç saniye sonra tuvaletten çıktı.

Dünya medyasına konu olan olayla ilgili adam için 'ağzı kulaklarında' yorumu yapıldı. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin