Twitter ve Youtube'ye girilmiyor. Peki İnternet neden kesik


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Twitter ve Youtube'ye girilmiyor. Peki İnternet neden kesik

Başta, en çok kullanılan sosyal medya platformları Facebook, Youtube ve Twitter olmak üzere internet erişiminde yavaşlama ve kesintiler var. İnternet kesintisi ve yavaşlaması dün gece saatlerinden beri yaşanıyor. İnternetin neden kesildiğine veya yavaşladığına dair bir açıklama gelmedi... Bu sabah saatlerinde Facebook'a erişimde yaşanan sorunlar kısmen de olsa giderildi ancak diğer sitelerde kesinti ve yavaşlamalar halen devam ediyor.. İnternette ve özellikle sosyal medya sitelerinde meydana gelen kesintilerinin, Suriye'nin El Bab bölgesinde yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı nedeniyle uygulanmış bir güvenlik önlemi olabileceği tahmin ediliyor.

Takip Et

Ülke genelinde sosyal medyada internet bağlantı sorunu yaşanıyor. Facebook, Youtube ve Twitter’a dün geceden beri erişim sağlanamıyor. İnternette meydana gelen bu genel yavaşlama ve sosyal medya sitelerine erişim sıkıntısı hakkında henüz net bir açıklama resmi ve yetkili makamlarca yapılmadı. Dün gece (23.12.2017) saat 23:30’dan itibaren kısıtlama ve yavaşlama halen devam ediyor. Bazı kullanıcılar sosyal medyanın yanı sıra Google ve benzeri birçok siteye ulaşamadıklarını bildiriyor.

FACEBOOK AÇILDI. YOUTUBE VE TWITTER'A GİRİLMİYOR

Bu sabah Facebook’ta yaşanan bağlantı sorunu giderildi. Fakat, Vİdeo izleme platformu olan Youtube ve Twitter’a hâlâ erişim yapılamıyor.  “Facebook neden açılmıyor? Facebook erişim yasağı mı var? Twitter’a erişim yasağı mı var?” gibi soruları soruyor ve yanıylarını arıyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin