Türkiye bunu da gördü: Benzin fiyatına indirim geliyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Türkiye bunu da gördü: Benzin fiyatına indirim geliyor

Adı sürekli zamlarla gündeme gelen benzin artık ülkemizde benZam olarak anılmaya başladı.. Akaryakıttan bu sefer indirim haberi geldi. PÜİS'ten yapılan açıklamada benzinin litre fiyatında bu gece yarısından itibaren 16 kuruş indirim yapılacağı duyuruldu. Vatandaş ise bu indirime hemen sevinemedi. Nedeni ise geçtiğimiz ay benzine 5 kuruşluk indirim gelmiş ve hemen ardından 12 kuruşluk zam yapılmıştı.. Bu nedenle halk bu indirimi bir zam habercisi olarak algıladı...

Takip Et

SON DAKİKA: BENZİNDE İNDİRİM HABEİR GELDİ..

Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 16 kuruş indirim geliyor. Motorinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’ndan (PÜİS) yapılan açıklamada, “Cuma gününden geçerli olmak üzere Benzin grubunda 16 kuruş fiyat indirimi beklenmektedir. 8 Şubat – 9 Şubat tarihlerinde motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmiyor” denildi.

BENZİN FİYATLARI SON DURUM

Yapılan değişikliğin  ardından İstanbul'da benzin litre fiyatı 5,80 TL'den, 5,64 TL’ye, Ankara'da 5,83 TL'den, 5,67 TL'ye, İzmir'de ise 5,80 TL'den  5,64 TL' ye inecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin