Türk Askeri Gülbaba'dan kara harekatı başlattı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Türk Askeri Gülbaba'dan kara harekatı başlattı!

Son dakika.. terör yuvalarına yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı' harekatında bugün saat 11.05 itibariyle Gülbaba'dan Türk askeri kara harekatı başlattı..

Takip Et

Başbakan  Binali Yıldırım, Çengelköy'deki Vahdettin Köşkü'nde medya kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiyor. Toplantı saat 10.40'ta başladı. Yıldırım'ın, gazetecilere Türkiye’nin Afrin’de başlattığı 'Zeytin Dalı' harekatı ile ilgili önemli bilgiler verdi..

Saat 11.05 itibariyle Gülbaba'dan Türk askeri kara harekatı başlattı

TÜRK ASKERİ SINIRI GEÇTİ, KARA HAREKATI BAŞLADI

Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul'da medya temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, Türk askerinin saat 11.05'te Kilis'in Gülbaba Mevkii'nden Suriye'ye geçerek kara harekatını başlattığını açıkladı. Başbakan Yıldırım, "Buraya kadar kolay gelinmedi. Çok çetin mücadeleler verdik" dedi.

BURAYA KADAR KOLAY GELMEDİK
Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul’da medya temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, Türk askerinin saat 11.05’te Kilis’in Gülbaba Mevkii’nden Suriye’ye geçerek kara harekatını başlattığını açıkladı. Başbakan Yıldırım, “Buraya kadar kolay gelinmedi. Çok çetin mücadeleler verdik” dedi.

TERÖRİSTE YAPILACAK HER DESTEK BU OPERASYONUNN HEDEFİ OLUR
Başbakan Yıldırım, “Harekat çok seri şekilde yapılacaktır. Medyayı kontrollü şekilde sınır ötesine götüreceğiz. Masum insanlara zeytin dalı uzatıyoruz. Afrin'deki teröristlere yapılacak her destek bu operasyonun hedefi olur” dedi.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin