Tüp bebekle dünyaya gelen İzem, trafik canavarı kurbanı oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Tüp bebekle dünyaya gelen İzem, trafik canavarı kurbanı oldu

Antalya'dan kahreden ölüm haberi.. Semra ve Ferhat Ahırlı çifti, tüp bebek tedavisiyle doğan tek çocukları 8 yaşındaki İzem'i, meydana gelen trafik kazasında kaybetti. Aynı kazada aracın çarptığı babaanne Gülşen Ekinak ise ağır yaralı olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Babaannenin yoğun bakımda tedavisi devam ediyor..

Takip Et

8 YAŞINDAKİ İZEM AHIRLI BEBEK TRAFİK CANAVARI KURBANI OLDU...

Antalya'da, Semra ve Ferhat Ahırlı çiftinin tüp bebek tedavisiyle doğan tek çocukları İzem, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti...

Doğan Haber Ajansı'nın(DHA) haberine göre, kaza, dün akşam saatlerinde, Muratpaşa ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.

İzem Ahırlı Antalya ve babaane kazada öldü

İzem Ahırlı, babaannesi 63 yaşındaki Gülşen Ekinak ile birlikte gezmek için dışarı çıktı. 

İzem Ahırlı Antalya ve babaane kazada öldü

Babaanne ve torunu yolun karşısına geçmek için Atatürk Caddesi'ne geldiği sırada 37 yaşındaki İ.Y.'nin kullandığı 15 AC 006 plakalı otomobil, iddiaya göre, ikiliye yaya geçidinde çarptı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla babaanne ile torunu, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ağır yaralı İzem, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Ekinak'ın ise yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiği belirtildi.

İzem Ahırlı Antalya

İzem'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna götürüldü.

Öğle saatlerinde küçük kızın cenazesini almak için morga gelen yakınları, uzun süre gözyaşı döktü. Ahırlı çiftinin, 10 yıl çocuk sahibi olamadığı, 8 yıl önce ise tüp bebek tedavisiyle İzem'in dünyaya geldiği öğrenildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin