TSK'dan son açıklama: 201 PKK'lı öldürüldü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
TSK'dan son açıklama: 201 PKK'lı öldürüldü

Şehit Sağlık Üstçavuş Mekan Şahin Operasyonu devam ediyor. Türk Silahlı Kuvvetleri Hakkari Çukurca'da icra edilen büyük temizlik operasyonu ile ilgili son bilgileri verdi.. Sadece Çukurca'da 201 PKK'lı hain bölgeden temizlendi..

Takip Et

Hakkari Çukurca'da 3. Piyade Tümen Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde  Yüksekova'daki 1. Komando Tugayı ve 2. Hudut Tugayı, Jandarma Özel Harekat (JÖH) birlikleri, hava kuvvetleri, kara havacılık ve topçu birlikleri ile sürdürülen  'Şehit Sağlık Üstçavuş Mekan Şahin' Operasyonu devam ediyor. 

SIZMAYA ÇALIŞAN HAİNLER ANINDA VURULUYOR

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Hakkari Çukarca Uzundere Dağbaşı tepeye sızmaya çalışan bir grup PKK'lı teröristlere yönelik saat 04:10-04:15 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetlerine ait uçaklarca yapılan hava harekatı düzenlendi. İlk tespitlere göre en az 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.  PKK'lı teröristlerin hava harekatı karşısında dağıldığı ve yaralı teröristleri de bölgeden uzaklaştırdıkları belirtildi. Sızma girişiminde bulunan PKK'lı gruba eş zamanlı olarak ZMA’lar ile de ateş açıldı.Ayrıca, Çukurca Aslan tepe istikametinden de 6-7 kişilik PKK'lı grubun yaklaşırken fark edilip ateş altına alındığı öğrenildi.

201 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ 

Hakkari Çukurca'da devam eden 'Şehit Sağlık Üsçavuş Mekan Şahin' operasyonunda bugüne kadar 201 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Çukurca'da 4 PKK'lı terörist gizlendikleri mağara ile imha edildi
14.09.2016

Çukurca'da 4 PKK'lı terörist gizlendikleri mağara ile imha edildi

İLGİLİ HABER
TSK’dan son dakika açıklaması: IŞİD-PKK-YPG, vuruyoruz..
10.09.2016

TSK’dan son dakika açıklaması: IŞİD-PKK-YPG, vuruyoruz..

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin