Şok.. TSK dağılıyor mu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Şok.. TSK dağılıyor mu!

Hakkari Çukurca'dan 5 kahraman askerimizin şehit, 8 askerimizin de yaralandığı haberi geldi, çatışmalar şu sıralar devam ediyor. Hakkari bölgesinden gelen şehit haberleri ayrı bir anlam taşıyor. Emekli Albay Erdal Sarızeybek neredeyse her gün bu bölgede şehit verilmesini "askerin elinin kolunun bağlanıp, operasyon yapamamaktan.." kaynaklı olduğunu belirtiyor. Evet bizde soruyoruz. santim santim belirli olan bu PKK inleri neden imha edilmiyor? Güneydoğu Bölgesinde Askeri Kışlaların önündeki PKK belediyelerinin kamyonları ne zaman çekilecek?

Takip Et

Türk silahlı Kuvvetleri, kahraman Mehmetçiklerimiz tarihi boyunca bu kadar zaiyat vermedi, Darbe girişimi ve sonrasında  uğradığı itibar kaybı askerin psikolojisini darmadağan etti, Siyasi yetkililerin, Asker üzerindeki müdahaleleri adeta terörün ekmeğine yağla bal oluyor.  Özellikle Güneydoğu kentlerinde terör örgütü PKK askerin kışlaya kapatılmasını fırsat bilerek şehirlere bombalar döşüyor, cephaneler yığıyor; böylesine korkunç iddiaların yalan olma ihtimalini yok eden ise elbette geride kalan ve verdiğimiz yüzlerce şehit, PKK artık askeri üslere silahlı saldırılar düzenliyor.. 

TSK SİVİLLEŞİYOR MU, YOKSA DAĞILIYOR MU?

FETÖ'nün adeta istilasına uğrayan askeri komutanlıklar ve darbe girişimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Genelkurmay ve MİT C.Başkanlığına, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nı İçişleri Bakanlığına bağlama düşüncesi, Başbakan Binali Yıldırım'ın "Askeri Kışlalar Kapatılacak.." Milli Savunma Bakanı Işık'ın, "Milli Savunma Bakanlığı tümüyle sivilleşecek. Askeri liseler kapatılacak. Zorunlu askerlik süresi kısaltılacak" açıklamaları Sivilleşme adı altında TSK'yı bitirme noktasına getirdi. Acilen Türk Silahlı Kuvvetleri eski günlerine ve gücüne dönmeli, yiğitlerimiz kara toprağa düşmemeli. "Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye..."

Hakkari 5 asker şehit

İLGİLİ HABER

Hakkari ilinin etrafında konuşlanmış olan PKK kamplarından Silahlı Kuvvetlerimize ve Mehmetçiklerimize organize bir şekilde düzenli olarak saldırılar gerçekleştiriliyor, Bu hain saldırılarda şu ana kadar yüzlerce kahraman askerimizi şehit verdik. Emekli Albay Erdal Sarızeybek'in dikkat çektiği bu kamplar neden imha edilmiyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin