Trump ailesi Türkiye'de ilk resmi cinayetlerini işledi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Trump ailesi Türkiye'de ilk resmi cinayetlerini işledi

ABD'de yapılan son başkanlık seçiminde sürpriz bir şekilde başkan seçilen milyarder işadamı Donald Trump'ın oğlu Eric Trump Antalya'ya geldi. Trump bir Türk işadamının davetlisi olarak geldiği Antalya'da 2 yaban geyiğini öldürdükten sonra Türkiye'den ayrıldı. Oğul Trump'ın resmi izinle 2 geyiği öldürmesi, "Trump Ailesi Türkiye'de ilk bilinen resmi cinayetini işledi.." şeklinde sosyal medyada yankı buldu.. Trump Antalya'ya VIP'den girip, VIP korumayla dolaştı, yine VIP kapısından gitti..

Takip Et

Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni başkanı Donald Trump'ın oğlu Eric Trump'ın, bir Türk işadamının davetlisi olarak Antalya'ya geldiği ortaya çıktı. Oğul Trump'ın Türkiye ziyaretinde 2 yaban keçisini resmi izinle öldürmesi büyük tepki çekti. Hayvanseverler ziyaretin bir cinayete dönüştüğü görüşünde, sosyal medyada ise "Trump Ailesi Türkiye'de ilk bilinen resmi cinayetlerini işlediler.., Eli kanlı olarak Türkiye'den ayrılan Trump, bu ziyaretinden çok memnun kalmış.." paylaşımları dikkat çekti. 

Junior Trump, babası Donald Trump'ın yardımcı kadrosunda yer alıyor.

2 YABAN GEYİĞİNİ RESMİ İZİNLE ÖLDÜRDÜ.

Hürriyet'ten Salim Uzun'un haberine göre, Antalya'da 3 gün kalan Eric Trump, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü izniyle, Finike kırsalında iki yabangeyiği avladı. Seçim stresini atmak için bu ziyareti gerçekleştirdiği öğrenilen Eric Trump, dün 11.40'ta tarifeli uçakla Almanya'ya gitti. Üst düzey bir yetkili, sürpriz ziyaretle ilgili, Trump'ın ziyaretinden son derece memnun ayrıldığını aktardı.

Eric Trump Türkiye'de ilk cinayetini işledi

ÖZEL KORUMA TAHSİS EDİLDİ

Antalya'ya özel korumaları ile gelen Eric Trump, VIP kapısından girdiği Antalya Havalimanı'ndan dün yine VIP kapısından çıkarak Almanya'ya uçtu. Uçağın kalkmasını Türk yetkililerle birlikte bekleyen Eric Trump, gazetecilerin fotoğraf çekmesine ise izin vermedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin