Tolgshow'un Yeni Sezonu Cumartesi saat 22.15'te FOX'ta.


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Tolgshow'un Yeni Sezonu Cumartesi saat 22.15'te FOX'ta.

Tolgshow yeni sezon ilk bölümüyle cumartesi günü başlıyor.. Tolga Çevik'in 'Arkadaşım' karakteri ile milyonları güldürdüğü programı TOLGSHOW yeni sezon bölümleriyle izleyiciyle buluşuyor.

Takip Et

İLK BÖLÜM KONUĞU BİNNUR KAYA!

TOLGSHOW'un yeni sezonunda ilk bölüm konuğu ünlü oyuncu Binnur Kaya olacak. Çevik ve Kaya'nın sohbeti izleyiciyi kahkahaya boğarken, yaptıkları oryantal şov ise çok konuşulacak.

TOLGSHOW'un yeni sezonu yanlış anlamalar, bilinmezlikler, didişmeler ve kahkahalar ile yine çok neşeli yine çok eğlenceli geçecek.

Tolgshow'un Yeni Sezonu Cumartesi saat 22.15'te FOX'ta.
Tolgshow'un Yeni Sezonu Cumartesi saat 22.15'te FOX'ta.

BİNNUR KAYA'NIN 'EROTİK' YANITI

Sıra dışı talk show'uyla konuklarını şaşırtan Arkadaşım'ı bu kez konuğu şaşkınlığa uğratacak. Arkadaşım'ın 'Ne tür bir oyuncusunuz?' sorusuna 'Erotik' yanıtı veren Binnur Kaya, salondan büyük alkış alırken Arkadaşım'ın 'kırbaç hamlesi' ile ekran iyice şenlenecek.

Arkadaşım'ın 'ilişki terapisti'ni, Binnur Kaya'nın ise 'ilişki sorunlu kadın'ı oynadığı TOLGSHOW'un ikinci perdesinde ise 'Arkadaşım' 1800'lü yıllarda lazer epilasyon cihazını icat eden mucidi canlandıracak. Çocukluk arkadaşı Sarp ile Osmanlı döneminde kapı kapı dolaşıp icadını satmaya çalışırlarken ortalık karışacak.

25 Film'in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli Yönetmen Fırat Parlak, Minik Müzisyen Özer Atik ve Sarp Bozkurt'un da yer aldığı merakla beklenen TOLGSHOW'un yeni sezon ilk bölümü 30 Haziran Cumartesi saat 22.15'te FOX'ta.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin