The Favourite filminin fragmanı ve konusu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
The Favourite filminin fragmanı ve konusu

18. yüzyıl İngiltere Kraliçesi Anne’in kraliyet entrikaları, ihtirasları, kıskançlıkları ve ihanetlerini anlatan The Favourite filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Favourite filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Takip Et

The Favourite”, 18. yüzyılın başlarında İngiltere’de hüküm süren Kraliçe Anne’in kraliyet entrikaları, ihtirasları, kıskançlıkları ve ihanetleri içeren müstehcen ve iğneleyici hikayesini anlatıyor. Hikayenin merkezindeki Kraliçe’nin (Olivia Colman), sırdaşı, danışmanı ve gizli sevgilisi olan Marlborough Düşesi Sarah Churchill (Rachel Weisz) ile olan ilişkisi, Düşes’in genç kuzeni Abigail’in (Emma Stone) gelmesiyle tepetaklak olur. Kraliçe ve sarayı etkilemeye çalışan iki kadın arasındaki güç dengeleri çok geçmeden değişecektir.

The Favourite filminin fragmanı ve konusu
The Favourite filminin fragmanı ve konusu
Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Senaryo: Deborah Davis, Tony McNamara
Oyuncular: Olivia Colman, Rachel Weisz, Emma Stone, Nicholas Hoult, Joe Alwyn, Mark Gatiss, Emma Delves, Faye Daveney, Paul Swaine, Jennifer White, LillyRose Stevens, Denise Mack, James Smith, Horatio, Willem Dalby, Edward Aczel, Carolyn Saint-Pé, John Locke, Everal Walsh , Basil Eidenbenz, Declan Wyer, James Melville, Timothy Innes, Anthony Dougall, Ben English, Wilson Radjou-Pujalte, Peter Brookes, Gavin Henderson, Jenny Rainsford, Liam Fleming
Filmin Türü: Tarih
Orijinal Adı: The Favourite
Yapımcı Firma: Element Pictures
Yapım Yılı: 2018
Yapım Ülkesi: İrlanda, İngiltere, ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Filmin Süresi: 120 dk.
Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)
Vizyon Tarihi: 08.02.2019

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin