TBMM Başkanı Şentop: 31 vekil kendilerini evlerinde karantinaya aldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
TBMM Başkanı Şentop: 31 vekil kendilerini evlerinde karantinaya aldı

Sosyal medyada umreye giden ve Türkiye'ye geri dönen bazı AKP'li milletvekillerinin karantina kurallarına uymayarak VIP geçişlerinden ayrıldığı iddia ediliyordu. TBMM Başkanı Şentop da yaptığı açıklamayla söz konusu iddiaları yalanlayarak, 'Mart ayında umreye giden vekilimiz yok... Ülke dışından dönen 31 milletvekili kendilerini evlerinde karantinaya almış durumdalar.' dedi.

Takip Et

TBMM Başkanı Şentop da yaptığı açıklamayla söz konusu iddiaları yalanladı.

Şentop'un açıklamasından satır başları:

Bir provokasyon hesabından 17 umreden dönen milletvekilinin karantinaya girmediği yazıldı.Umreden gelen vekiller güya VIP'ten kaçmışlar nasıl olmuşsa... Mart ayı başından bu ayan umreye giden ya da umreden dönen milletvekilimiz yok. Farklı ülkelerden gelen milletvekillerimiz var. Bu arkadaşlarımızla ilgili olarak da ben de partilerimizle görüştüm.

"KENDİLERİNİ EVLERİNDE KARANTİNAYA ALDILAR"

Milletvekili arkadaşlarımız da sorumluluklarını gereği olarak kendilerini evlerinde karantinaya almış durumdalar.

Ayrıca TBMM’de çalışan personelle ilgili de bir haber çıkmıştı. Gerek buradaki meclis hastanemizde gerekse başka hastanelere başvuran herkesi takip ediyoruz. Yurt dışından gelen milletvekili, sayısı 31.

BOSTANCI: YURT DIŞINDAN DÖNEN 9 VEKİLİMİZ EVLERİNDEDİR

AKP'li Naci Bostancı, "TBMM AK Parti Grubu milletvekilleri içinde umreye gidip dönen milletvekili yoktur. Zorunlu yurt dışı toplantılardan dönen 9 milletvekilimiz evlerindedir" dedi.

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin