Talisca'nın eşi ve bebeğine insanlık dışı şaldırı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Talisca'nın eşi ve bebeğine insanlık dışı şaldırı

Futbol teröristlerinden alçak sözler.. Beşiktaş'a Benfica deplasmanında puan getiren golü atan Talisca'nın eşi ve kızına, Portekizli taraftarlar tarafından çok ağır, insanlık dışı hakaretler yapıldı. Irkçı saldırganların, "Benfica, sizi sefaletten kurtardı. Aileniz saygı hak etmiyor. Utanmalısınız. Kızın ve sen maymunsun, çöp, köpek. Umarım ölürsün.."

Takip Et

Beşiktaş’ın Benfica ile 1-1 berabere kaldığı maçta siyah-beyazlıların golünü Portekiz ekibinden kiralanan Talisca’nın atması olay yarattı.

Karşılaşmanın ardından Benficalı bazı taraftarlar, Talisca’nın hayat arkadaşı Anna Paula Ramos’a sosyal medya üzerinden çok ağır yorumlar yaptı.

Talisca’nın eşine hakaretler içeren yorumlarda, “Benfica, sizi sefaletten kurtardı. Aileniz saygı hak etmiyor. Utanmalısınız. Kızın ve sen maymunsun, çöp, köpek. Umarım ölürsün” ifadelerini kullandılar.

Talisca, eşi ve çocuğuna ırkçı saldırılar

Bu tepkilerin ardından Talisca’nın eşi, “Ne düşünüyorsunuz? Lanet olası taraftarlar, kızımı o pis ağızlarına alıyorlar. Yorumlarınız burada, ırkçılar, saygısızlar” diye tepki verdi.

Beşiktaşlı taraftarlar ise Anna Paula Ramos’a destek oldular ve “Yenge sana kimse karışamaz karşısında bizi bulurlar rahat ol. Siz bizim canımız ciğerimizsiniz. Talisca’nın kıymetini bilemediler” şeklinde yorumlarda bulundular.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin