Suudiler, Cemal Kaşıkçı'yı 'yanlışlıkla' öldürdüklerini açıklayacak


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Suudiler, Cemal Kaşıkçı'yı 'yanlışlıkla' öldürdüklerini açıklayacak

Son dakika.. Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Konsolosluk binası içinde öldüğünü kabul etmeye hazırlanıyor.. CNN International'ın haberine göre Suudi yetkililer, Cemal Kaşıkçı'nın ölümünü, yanlış uygulanan sorgulama teknikleri sonucunda olduğunu kabul edecek bir rapor hazırlıyor. İddiaya göre, Kaşıkçı'nın sorguda yanlışlıkla öldü ve bu durumdan Kral Selman ve Veliaht Prensin de haberinin olmadığı rapor edilecek.. Öte yandan El-Cezire'de yer alan habere göre, İstanbul Başsavcılığı'ndan cinayetle ilgili delillerle oynandığı yönünde bir açıklama yapıldı. ABD Başkanı Trump çıkan haberler için, "Ortada resmi bir rapor olup olmadığını henüz kimse bilmiyor" dedi.

Takip Et

Son dakika haberi... İstanbul'daki Suudi konsolosluk binasında hunharca bir cinayete kurban gittiği öne sürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı olayına ilşkin flaş bir iddia ortaya atıldı

CNN International televizyonunun iki kaynağa dayandırdığı habere göre, Suudi Arabistan Cemal Kaşıkçı'nın öldüğünü kabul eden bir rapor açıklamaya hazırlanıyor. 

Suudiler, Cemal Kaşıkçı'yı 'yanlışlıkla' öldürdüklerini açıklayacak
Dün akşam saatlerinde Suudi konsolosluğuna giren Türk Polisi ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, bina içerisinde Luminol araması gerçekleştirdi. O Anlar böyle görüntülere yansıdı..

CNN'in haberine göre Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın sorgulama sırasında yanlış giden bir durum nedeniyle öldüğünü kabul edecek bir rapor hazırlıyor. İddiaya göre rapor hala hazırlanma aşamasında ve değişebilir. CNN’in haberi dayandırdığı kaynaklara göre, raporda Kaşıkçı’nın sorgulanmasının gizli bir operasyon olduğu ve bazı kişilerin olaydan sorumlu tutulacağının yer alacağı belirtildi.

İLGİLİ HABER

CNN'in kimliği açıklanmayan kaynaklarına göre Suudilerin açıklamasında şu unsurların yer alacağı iddia edildi; – Kaşıkçı öldü. – Ölüm sorgulama sırasında meydana geldi. – Asıl amaç, Kaşıkçı'yı Suudi Arabistan'a götürmekti. – Bu operasyon için konsolosluktakilere onay verilmemişti. – Sorumlular cezalandırılacak.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin