Survivor 2019'un İlk Yarışmacısı MasterChef Murat Özdemir Oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Survivor 2019'un İlk Yarışmacısı MasterChef Murat Özdemir Oldu

MasterChef Murat Özdemir, ilk Survivior oldu.. Acun Ilıcalı'nın merakla beklenen yarışması Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'ın ilk yarışmacısı belli oldu. Yeni sezonun ilk yarışmacısı MasterChef programında yarışan Murat Özdemir oldu.

Takip Et

Acun Ilıcalı'nın formatını açıkladığı Survivor ,Türkiye Yunanistan ilk yarışmacısı belli oldu. Survivor 2019 yarışacak ilk isim MasterChef programıyla üzerine dikkat çeken Murat Öztürk oldu.

MASTERCHEF'DEN SURVIVOR'A GİDECEK

TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programındaki agresif tavırlarıyla dikkat çeken Murat, sunucu Onur Büyüktopçu tarafından programdan kovulmuştu. TV8'in yeni sezon projesi olan MasterChef'e de katılan Murat, programda en dikkat çeken isim oldu. Adından sıkça söz ettiren Murat Öztürk'ün Survivor 2019'da da Türkiye takımında yarışacağı öğrenildi.

 

'SURVIVOR BU SENE TÜRKİYE-YUNANİSTAN OLACAK'

Geçtiğimiz günlerde TV8'de ekrana gelen 'Gel Konuşalım' programının canlı yayınına katılan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2019 için şunları söylemişti: 'Survivor'da konseptimiz bu sene Türkiye-Yunanistan olacak. Aynı anda iki ülkede yayın olacak ve aynı gece yayınlanacak, ortak yayın olmayacak. Programların montajları farklı olacak, onların programında hayatları daha çok ekrana gelecek. Ancak oyunlar aynı olacak. Bir adada Türkler, diğer adada Yunanlılar olacak ve kıyasıya bir mücadele yaşanacak.

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin