Suriyeli tacizciye uçan tekmeli meydan dayağı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Suriyeli tacizciye uçan tekmeli meydan dayağı

Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçarak Türkiye'de yaşamını sürdüren Suriyeli 29 yaşındaki Omar Monda, yolda yürüyen 25 yaşındaki E.A. isimli kadına elle sarkıntılık yapıp cinsel saldırıda bulundu. Taciz olayını fark eden 2 genç Suriyeli tacizciye uçan tekmeli meydan dayağı attı.

Takip Et

Olay, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda meydana geldi. Mersin’de yaşayan Suriyeli Omar Monda, önünde yürüyen E.A.’ya elle sarkıntılıkta bulundu. Genç kadının çığlık atması üzerine çevrede bulunan iki genç, yakaladıkları tacizciyi dövdü. Yere düştükten sonra bir esnaf tarafından su içirilen ve sonra ayağa güçlükle kalkabilen tacizci Monda’yı bu kez, kimliği belirlenemeyen bir genç uçarak tekme atıp yere serdi.

Suriyeli tacizciye uçan tekmeli dayak

Uçan tekmeli saldırı anı çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedilirken, olay yerine çağrılan polis ekibi tarafından gözaltına alınan Monda, genç kadının şikayetçi olmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Suriyeli tacizciye meydan dayağı
Suriye tacizci şahıs böyle dövüldü.

Öte yandan yaşanan iç savaştan kaçarak Mersin’e gelen Suriyelilerin sayısının resmi rakamlara göre 167 bin olarak açıklandı. Gayri resmi rakamlara göre ise kentteki Suriyeli sayısının 300 bini aştığı ifade ediliyor. Kenttin belli bölgelerinde ise yaşayan Suriyelilerin evlerinin ve işyerlerinin bulunduğu yerler, Şam sokaklarını andırıyor.

(DHA)

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin