Suriye'de 1 tankımız roketle vuruldu: 3 asker şehit


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Suriye'de 1 tankımız roketle vuruldu: 3 asker şehit

Fırat Kalkanı harekatının 17’nci gününde yine bir kötü haber geldi, Suriye’nin Rai bölgesinin güneyinde IŞİD'li teröristlerin atılan roket 1 tankımıza isabet aldı, tankta görevli 3 kahraman askerimiz maalesef şehit oldu, 1 askerimiz de yaralandı.

Takip Et

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Muhalifler ile DEAŞ Terör Örgütü arasında Tell El Hava bölgesinde yaşanan çatışmalarda bir tankın isabet alması sonucu 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır." denildi. 

 Bugün öğle saatlerinde Tell El Hava bölgesinde IŞİD'li teröristler ile ÖSO güçleri arasında çıkan çatışmalarda tanka yönelik roketli saldırıda 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Türk Silahlı Kuvvetlerinden de konuya ilişkin yapılan bilgilendirmede, "Muhalifler ile DEAŞ Terör Örgütü arasında Tell El Hava bölgesinde yaşanan çatışmalarda bir tankın isabet alması sonucu (saat 12.20), 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır" denildi.

İLGİLİ HABER

TALL ALİ BÖLGESİNDE KONTROL SAĞLANDI

TSK’nın bilgilendirmesinde Suriye sınır hattında gerekli emniyet tedbirleri alınarak, saat 11.00’dan itibaren iki koldan ilerlenerek Tall Ali bölgesinde kontrolün sağlandığı kaydedildi. Sabah saatlerinde Kilis’e düşen merminin atıldığı IŞİD denetimindeki Kafer Ghan (Zeytinlik) bölgesinin de Fırtına obüsleriyle ateş altına alındığını ve 15 hedefin 41 atım yapılarak imha edildiği belirtildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin