Süper Loto sonuçları: 11 Ocak Süper Loto çekiliş sonucu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Süper Loto sonuçları: 11 Ocak Süper Loto çekiliş sonucu

Son dakika.. Süper Loto'da çılgın rakam.. Süper Loto sonuçları, bu akşam yapılan çekiliş sonrasında belli oldu. Tam 9 haftadır devreden Süper Loto, bu hafta yapılan çekiliş sonrasında da devretti. Yapılan çekiliş sonrasında 27 milyon 315 bin 219 lira ikramiye haftaya devretti. İşte 11 Ocak Süper Loto sonuçları ve ikramiye bilgileri.

Takip Et

11 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Süper Loto sonuçlarında bu hafta da büyük ikramiyeyi kazanan olmadı. Geçtiğimiz hafta 21 milyona ulaşan büyük ikramiye, bu hafta 27 milyon TL’yi geride bırakmıştı. 

ÇILGIN İKRAMİYE REKORA GİDİYOR!

Süper Loto rekora doğru koşuyor. Süper Loto bu hafta bir kez daha devretti ve 11. devrini gerçekleştirmiş oldu. 27 Milyon TL'yi geride bırakan Süper Loto'nun gelecek hafta 30 milyon TL'yi aşması kesin gözüyle bakılıyor.

Süper Loto’da bu haftanın şanslı numaraları belli oldu.  İşte, Süper Loto sonuçlarında kazanan Şanslı numaralar:

4, 23, 27, 36, 51, 54

11 Ocak SÜper Loto Sonuçları, Süper Loto Devretti 27 Milyon TL

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA YAPILIYOR?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü (MPİ) tarafından her hafta Perşembe akşamları çekilişi yapılan Süper Loto'da 6 numarayı bilen talihli veya talihliler büyük ikramiyeyi kazanmaktadır. Çekilişte aynı zamanda 5 bilen, 4 bilen ve 3 bilen vatandaşlara da ikramiye verilmektedir.

Süper Loto sonuçları için heyecanla bekleyen vatandaşlar, internet üzerinde "Süper Loto sonuçları" ve "Süper Loto sonuçları saat kaçta?" aramalarını yapmaya başladı. Süper Loto çekilişi, Milli Piyango İdaresi'nin Ankara Balgat binası çekiliş salonunda, MPİ çekiliş heyeti ve noter huzurunda gerçekleştirilmektedir.

Her hafta düzenli olarak Perşembe akşamları saat 21:15'te başlayan Süper Loto çekilişi, en geç 21:45 civarında son bulmaktadır ve sonuçlar açıklanmaktadır.

 

 

 

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin