Soylu'dan 'Demirtaş ziyareti' tepkisi: Vicdanları rahat mı?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Soylu'dan 'Demirtaş ziyareti' tepkisi: Vicdanları rahat mı?

Muharrem İnce'nin HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaretini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu eleştirdi.

Takip Et

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaretini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu eleştirdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin HDP'nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ı ziyaretini, "CHP'lilere soruyorum, terörle mücadeleye karşı vicdanınız rahat mı" diye eleştirdi.

İNCE, DEMİRTAŞ'I ZİYARET ETMİŞTİ

İnce, geçtiğimiz hafta Kasım 2016'dan bu yana tutuklu olan Demirtaş'ı ziyaret etmiş, Demirtaş da İnce'ye teşekkür ederek, bu ziyareti 'HDP seçmenine mesajdan öte insani bir dayanışma örneği' olarak tanımlamıştı.

Süleyman Soylu Twitter

TWITTER'DAN TEPKİ GÖSTERİ

Soylu, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Senin ne işin vardı da gidip cezaevinde ziyaret ediyorsun Demirtaş'ı? 6-7 Ekim'de 53 kişinin ölen insanlar ne olacak? Terör örgütünün korku saldığı insanlar ne olacak? Yasin Börüler ne olacak? CHP'lilere soruyorum, Şehitlerimize, terörle mücadeleye karşı vicdanınız rahat mı" ifadelerini paylaştı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin