Son dakika: Yıldız Tilbe intihar girişiminde bulundu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Yıldız Tilbe intihar girişiminde bulundu!

Son dakika haberi.. Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe'nin dün akşam saatlerinde evinde çok sayıda hap içerek intihar girişiminde bulunduğu iddia ediliyor.. İntihar girişimi haberinin ardından Tilbe'nin menajeri Haluk Şentürk bir açıklama yaptı.. Tilbe'nin eski sevgilisi Ali Eşitmez yüzünden intihar girişiminde bulunduğu iddia ediliyor. Eşitmez'in, "Kendi adıma Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum.." dediği öğrenildi..

Takip Et

Ülü sanatçı yıldız Tilbe'nin intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. Bazı medya organlarında yayınlanan intihar haberinin ardından Tilbe'nin menajeri bir açıklama yaptı... 

İntihar olayı, bazı yakınlarının Yıldız Tilbe’nin platonik aşkı fotoğrafçı Ali Eşitmez’i arayıp suçlamasıyla ortaya çıktı.

"VATAN ŞAŞMAZ GİBİ OLMAKTAN KORKUYORUM"

Eşitmez’in olaydan haberdar olmadığı ve intihar olayı üzerine büyük bir şok yaşayarak çevresindekilere, “Yıldız’ın böyle bir şey yapmasından korkuyordum. Kendi adıma da Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum” dediği öğrenildi.

Yıldız Tilbe İntihar olayı

Fotoğrafçı Ali Eşitmez’in Yıldız Tilbe ile geçmişte yaşadığı ilişki yüzünden eşinden boşandığı biliniyor.

TİLBE TELEFONLARA ÇIKMIYOR

Sözcü Gazetesi'nden EDDA SÖMEZ imzalı habre göre, Yıldız Tilbe’nin sağlık durumuna yönelik kaygılar sürüyor. Tilbe’nin hayranları, yakınları ve basın mensupları sanatçının telefonuna ulaşmaya çalışsa da kimse telefonu açmıyor.

Yıldız Tilbe Ali Eşitmez


Sözcü gazetesinin iddiasına göre intihar olayı kesin. Ancak sanatçının hayati durumuna yönelik net bir bilgiye ulaşılamadı.

MENAJERİ YALANLADI

Öte yandan sanatçının menajeri Haluk Şentürk, intiharı yalanladı. Ardından da Tilbe’nin sosyal medya hesabından intihar olayının yaşanmadığına yönelik bir açıklama yapıldı.

Şentürk açıklamada şunları söyledi:

"Kendisiyle 15 dakika önce konuştum. Yıldız Tilbe bana "Kim çıkarıyor bu haberleri. Ben de çok şaşkınım. Ayıp ediyorlar." dedi

Öte yandan, yapımcı Armağan Çağlayan da Twitter'dan "Yıldız Tilbe haberi külliyen yalan. Şimdi konuştum, dipçik gibi. Kim uydurduysa bir tarafından uydurmuş" açıklamasında bulundu.

YILDIZ TİLBE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Yıldız Tilbe de olayın ardından Twitter'dan açıklama yaptı ve "Hakkımda yanlış haber yapan gazete ve gazetecileri kınıyorum ve mesleklerini şerefleriyle yapmalarını öneriyorum" dedi.

Yıldız Tilbe İntihar Açıklaması Twitter
O AŞK YÜZÜNDEN KANSER OLMUŞTU

Yıldız Tilbe, ‘Ama Evlisin' şarkısını Ali Eşitmez’e yazmıştı…
Geçmişte “2002'de evli bir erkeğe âşıktım” açıklamasını yapan şarkıcının platonik aşkının, o zamanlar evli olan ünlülerin fotoğrafçısı Ali Eşitmez olduğu öğrenilmişti. SÖZCÜ

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin