Son dakika Yenikapı daveti: Yeniden değerlendireceğim


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika Yenikapı daveti: Yeniden değerlendireceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'lilerin Kılıçdaroğlu'na yeniden değerlendirme önerisi yaptığı "Yenikapı davetini" için CHP liderinden cevap gecikmedi: Kılıçdaroğlu "yeniden değerlendireceğim.." dedi

Takip Et

KILIÇDAROĞLU’NDAN YANIT GELDİ

Erdoğan’ın bu davet tekrarına, aynı dakikalarda makamında AKP İzmir milletvekillerini ağırlayan Kılıçaroğlu’ndan yanıt geldi.

“YENİDEN DEĞERLENDİRECEĞİM”

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede 15 Temmuz gecesi değerlendirildi. AKP milletvekilleri, Kılıçdaroğlu’na “Dik duruşunuz ve milli iradenin yanında yer almanız nedeniyle sizi kutluyoruz” sözleriyle teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ile İzmir milletvekilli olan Başbakan Binali Yıldırım ile aralarında oluşan iyi diyalogtan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AKP milletvekilleri bugün saat 19.30’da İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda CHP’nin darbeye karşı yapacağı mitinge katılacaklarını belirtirken Kılıçdaroğlu’nu da 7 Ağustos’ta İstanbul Yenikale’de yapılacak kendi mitinglerine davet etti. Kılıçdaroğlu, daha önce açıkladığı Yenikapı mitingine katılmama kararını parti yönetimiyle yeniden değerlendireceğini söyledi.

Erdoğan: 14 Ağustos diyorlar. Biz namert değiliz, mertiz mert.
04.08.2016

Erdoğan: 14 Ağustos diyorlar. Biz namert değiliz, mertiz mert.

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin