Son dakika: Üniversiteye giriş sınavları da mı kalkıyor?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Üniversiteye giriş sınavları da mı kalkıyor?

Son dakika.. Bir dizi ziyaret için ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'TEOG yerine nasıl bir sistem olacağı ile ilgili çalışmalarımız var' dedi. Erdoğan üniversiteye girişlerle ilgili de bir çalışma yapıldığını açıkladı.. Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından sosyal medyada "üniversiteye giriş sınavları kalkıyor mu" sorusu tartışılmaya başlandı..

Takip Et

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çok kritik bir açıklama daha geldi. Kaldırılan TEOG sınavının yerine nasıl bir sistem geleceği ile ilgili çalışma yapıldığını belirten Erdoğan, Üniversiteye giriş sınavları ile iligli de bazı çalışmalar olduğunu ifade etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de eğitim sistemiyle ilgili açıklamada bulundu. Erdoğan "TEOG yerine nasıl bir sistem olacağı ile ilgili çalışmalarımız var" dedi. Erdoğan üniversiteye girişlerle ilgili de çalışma yapıldığını belirtti.

Üniversiteye giriş sınavları değişiyor

S-400'LER : İKİ TARAF DA POSİZYONUNU KORUYOR

Erdoğan ayrıca ABD’de korumalarına silah satışına ilişkin yasak kararı hakkında “Bu konu Trump’la ikili görüşmede ele alınacak” dedi. Erdoğan, Rusya’da alınacak hava savunma sistemi S-400’ler konusunda ise tarafların pozisyonunu koruduğunu belirtti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin