Son dakika: Uçak ve helikopter havada çarpıştı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Uçak ve helikopter havada çarpıştı

Son dakika haberi.. İngiltere'nin Buckinghamshire kasabasında bir uçak ile helikopter havada çarpıştı. Uçak ve helikopterin enkazı tarihi Waddesdon Malikanesi’nin üzerine düştü.. Daily Mail, araçlarda bulunan en az 4 kişinin öldüğünü duyurdu..

Takip Et

Buckinghamshire kasabasında meydana gelen olayda bir uçak ile helikopterin havada çarpıştığı duyuruldu.

Uçak ve helikopterin enkazının bir evin üzerine düştüğü belirtildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve ambulanslar duruma müdahale etti.

Açılan soruşturma kapsamında henüz hava araçlarında kaç kişinin olduğuna dair bir bilgi verilmezken, İngiliz gazetesi Express’te yer alan habere göre olay yerinde birkaç ölüm yaşandığı kaydedildi.

An aerial view of Waddesdon Manor Alamy
Tarihi Waddesdon Malikanesi’ne
Polis, yolların kapatıldığını söylerken, “Amacımız hayat kurtarmak. O yüzden müdahale ediyoruz” dedi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre araçların enkazı gökyüzünden tarihi Waddesdon Malikanesi’ne düştü.

An aerial view of Waddesdon Manor Alamy

İngiltere’nin çok okunan haber platformlarından Independent yerel basına dayandırdığı haberinde ise bölgeden dumanların yükseldiğini ve kazaya karışan uçağın “küçük” olduğunu okuyucularına duyurdu.

Öte yandan uçakların enkazlarının ünlü Rotschild ailesine ait Waddesdon Malikanesi’ne düştüğü ama herhangi bir hasara sebep olmadığı belirtildi. İngiltere’nin çok okunan gazetelerinden Daily Mail, araçlarda bulunan en az 4 kişinin hayatını kaybetmesinden endişe ettiklerini duyurdu.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin