Son dakika: Türkiye-Hırvatistan maçı ertelenmedi: Maç ne zaman?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Türkiye-Hırvatistan maçı ertelenmedi: Maç ne zaman?

Son dakika.. Ukrayna mağlubiyeti sonrası işini mucizelere bırakan A Milli Takımımızın Hırvatistan maçının ertelendiği iddia edilmişti.. Hırvatistan-Kosova maçının bugüne ertelenmesinin ardından Türkiye-Hırvatistan maçının da 6 Eylül'e ertelendiği iddia edilmişti. Ancak böyle bir erteleme yok. Maç planlandığı saatte ve günde oynanacak. Peki Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman, saat kaçta?

Takip Et

Dünya Kupası Elemeleri'nde dün akşam Türkiye Ukrayna'ya konuk olmuş ve 2-0 mağlup olarak işini mucizelere bırakmıştı. Bu maçın oynandığı saatlerde Hırvatistan-Kosava maçı yoğun yağış nedeniyle ertelenmişti..

FIFA'nın sitesinde Türkiye-Hırvatistan maçının 5 Eylül Salı günü saat 21.45'te oynanacağı bilgisi yer alıyor. Maçın tarihiyle ilgili herhangi bir değişiklikten bahsedilmiyor.

Öte yandan Hırvatistan bu duruma itiraz ederse durum değişebilir. Ancak şu an itibariyle maç planlandığı gibi 5 Eylül'de saat 21.45'te oynanacak. 

Türkiye Hırvatistan Maçı ne zaman

TFF Başkanı Yıldırım Demirören dün Ukrayna maçı sonrası yaptığı açıklamada henüz kendilerine bir bildirimde bulunulmadığını Hırvatistan başvuru yaparsa durumun değişebileceğini belirtmişti.

Hırvatistan Kosova maçının bugün 15.30'da oynanacak olması nedeniyle Hırvatların başvuru yapmaması ve bir ertelemenin söz konusu olmaması bekleniyor.

Türkiye-Hırvatistan maçı 5 Eylül Çarşamba günü oynanacak. 21:45'te başlayacak olan maçı TV8 ekranlarından şifresiz olarak izlenebilecek..

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin