Son dakika: Özel Kuvvetler Afrin merkeze girdi: İşte ilk görüntüler


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Özel Kuvvetler Afrin merkeze girdi: İşte ilk görüntüler

Son dakika... Özel Kuvvetler ve Komandolar Afrin merkezine girdi.. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin seçkin birliğine bağlı Özel Kuvvetler Afrin ilçe merkezinde operasyona başladı. DHA'nın bu sabah geçtiği habere göre ÖSO, terör örgütü YPG işgali altındaki Afrin'e kentin güneydoğusundan girdi. Afrin'in 2 kilometre kadar içerisine girilirken, ilçe merkezinde kontrolün sağlandığı bilgisi geldi. Bu arada Afrin kent merkezinden ilk görüntüler de gelmeye başladı. Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, dün akşam Özel Kuvvetlerin operasyona başladığını duyurmuştu.

Takip Et

Son dakika... Kahraman askerlerimiz Afrin merkezine harekat başlattı..

DHA'nın geçtiği son habere göre Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı kapsamında kuşatılan Afrin’in merkezine, dün gece saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı seçkin birlikler  harekat başlatımıştı.. Özgür Suriye Ordusu güçleri kentin güneydoğusundan girmeye başladı.

Son dakika: Özel Kuvvetler Afrin merkeze girdi: kontrol sağlandı

Türk Askeri, Afrin'inmerkezinden ilk kareyi paylaştı

Son dakika: Özel Kuvvetler Afrin merkeze girdi: kontrol sağlandı

ÖSO güçleri, bugün sabahın erken saatlerinde PKK/YPG’li teröristlerden arındırılması hedeflenen Afrin’e kentin güneydoğusundan girmeye başladı. ÖSO güçlerinin ilerleyişi sürerken, Afrin'in 2 kilometre kadar içerisine girildiği ve ilçe merkezinde kontrolün sağlandığı bilgisi geldi. Bölgede çatışma ve patlama sesleri duyulurken bölgeden ilk görüntüler de gelmeye başladı. Ayrıca, Türk savaş uçaklarının da Afrin semalarında uçtuğu da gözlendi.

Son dakika: Özel Kuvvetler Afrin merkeze girdi: kontrol sağlandı

SİHA VE İHA'LAR AFRİN SEMALARINDA
Operasyonda yer kuvvetlerine destek olarak hava araçları da kullanılıyor. Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) ve diğer savaş uçaklarımız bölgeyi havadan bombalamaya başladı.

Son dakika: Özel Kuvvetler Afrin merkeze girdi: kontrol sağlandı

Terör uzmanı Abdullah Ağar'ın verdiği bilgiye göre, Afrin merkezine Özel Kuvvetlerle birlikte, komandolar ve ÖSO birlikleri de girdi.

TSK Afrin Merkeze girdi

TSK'YA BAĞLI ÖZEL KUVVETLER OPERASYONA BAŞLADI

Öte yandan dün akşam CNN TÜRK canlı yayınına katılan terör uzmanı Abdullah Ağar'ın verdiği bilgiye göre, Afrin merkezine Özel Kuvvetlerle birlikte, komandolar ve ÖSO birlikleri de girdi.

TSK Afrin Merkeze girdi

Seçkin birlikleirmiz dün gece Afrin'in merkezine girdi.. Sabah saatlerinde de ÖSO birlikleri bölgeye girdi..

Afrin’de 'Doğu' ve 'Batı' cephesi birleşti ve böylece doğudan ve batıdan gelen birlikler buluştu. TSK’dan yapılan açıklamada “Afrin harekât alanında doğudan batıya ve batıdan doğuya ilerleyen birlikler Afrin kuzeyinde buluştular.” denildi.

Son dakika: Özel Kuvvetler Afrin merkeze girdi: kontrol sağlandıSon dakika: Özel Kuvvetler Afrin merkeze girdi: kontrol sağlandıSon dakika: Özel Kuvvetler Afrin merkeze girdi: kontrol sağlandı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin