Son dakika: Süper Lig'de fikstür belli oldu. İşte ilk derbinin tarihi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Süper Lig'de fikstür belli oldu. İşte ilk derbinin tarihi

Flaş gelişme.. Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. ve 3. liglerde yeni sezonun fikstürü belli oldu. İşte İLhan Cavcav sezonunda ilk hafta maçları ve ilk derbinin oynanacağı tarih.. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ne zaman hangi hafta oynanacak?

Takip Et

Son dakika gelişmesi Süper Lig fikstürü çekildi, ilk hafta maçları, ilk derbi tarihi ve en çok merak edilen Fenerbahçe-Galatasaray Derbisi tarihi belirlendi.. İşte tarihler...

2017-2018 İlhan Cavcav sezonu Süper Lig fikstür çekimi yapıldı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapılan fikstür çekimine, TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katıldı.

Süper Lig’de ilk hafta maçları şu şekilde: 

Galatasaray-Kayserispor

Akhisar-Sivasspor

Beşiktaş-Antalyaspor

Yeni Malatyaspor-Osmanlıspor

Alanyaspor-Kasımpaşa

Medipol Başakşehir-Bursaspor

Gençlerbirliği-Karabük

Trabzonspor-Konyaspor

Göztepe-Fenerbahçe

İLK DERBİ 2. HAFTA

Süper Lig'in ilk derbisi 2.haftada Fenerbahçe-Trabzonspor arasında oynanacak. 

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi 6. hafta oynanacak.

Beşiktaş-Trabzonspor maçı 7. hafta

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 9.hafta

TFF 1. Lig fikstür çekimi ise 13 Temmuz Perşembe günü saat 16.00'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek. 

SEZON PLANLAMASI BELLİ OLDU

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu sezon planlaması açıklandı. Planlamaya göre Süper Lig 2017-2018 Sezonu, 11, 12, 13 ve 14 Ağustos tarihlerinde başlayacak. 

Süper Lig'de ilk yarı 24 Aralık 2017 tarihinde sona erecek, ikinci yarı ise 19 Ocak 2018 tarihinden itibaren oynanacak. Süper Lig'de sezon 20 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak 34. Hafta müsabakalarıyla sona erecek.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin