Sözcü Gazetesi'ne neden girilmiyor?


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Sözcü Gazetesi'ne neden girilmiyor?

Sözcü gazetesi kapatıldı mı? Sözcü Gazetesi susturuldu mu? Muhalif basının son kalesi Sözcü'ye yaklaşık yarım saattir erişim sağlanamıyor. Sözcü Susturuldu mu? "Sözcü Kapatıldı mı" soruları sosyal medyada bir anda gündem oldu ve kısa sürede Sözcü TT oldu.. Geçtiğimiz 19 Mayıs tarihinde Türkiye gündemine bomba gibi düşen, Sözcü Gazetesi'nin de #SözcüSusarsaTürkiyeSusar başlıklı manşetiyle duyurduğu operasyon haberi dünya gündemine oturmuştu. SÖzcü gazetesinin internet sitesine girenler "504 Gateway Time-out" hatası karşılaştı. Peki bu hata nedir?

Takip Et

Son dakika.. Sözcü gazetesi kapatıldı mı?  Sözcü Gazetesi susturuldu mu? Muhalif basının son kalesi Sözcü Gazetesi'ne yaklaşık yarım saattir erişim sağlanamıyor.

"504 Gateway Time-out" hatası nedir?

504 Gateway Time-out The server didn't respond in time hatası bir web sunucu hatasıdır. 

Sunucu taraflı bir hatadır. Girmek istediğiniz web sitesi aşırı trafik, ziyaretçi alıyor ve bu sebepten hizmet veremez duruma gelmiş olabilir. Web sunucusunda teknik bir sorun olduğuna işarettir.

Herhangi bir internet sitesini ziyaret ettiğinizde, bir talep oluşturulur ve bu talepler ihtiyaç duyulan elementleri barındıran web sunucularına gönderilir. Her bir talep işlendiğinde sunucu talep edilen kaynaklarla birlikte geriye bir HTTP durum kodu gönderir. Varsayılan olarak, HTTP durum kodu bir şeyler ters gitmediği sürece görüntülenemez.

04.01.2019 - SÖZCÜ SİTESİNDE KISMEN ERİŞİM SORUNU YAŞANIYOR..

Erişim sorununun data serverlerinden kaynaklandığı değerlendiriliyor... Sözcü'den soruan ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı..

SÖZCÜ GAZETESİNE NEDEN GİRİLMİYOR? SÖZCÜ GAZETESİ KAPATILDI MI? Sözcü gazetesine şu sıralarda girilemiyor. Siteye girenler "Bu mesajı görüyorsanız lütfen bize web@sozcu.com.tr adresinden ulaşın" mesajıyla karşılaştı. Sözcü gazetesinin internet sitesinde yaşanan kesintinin server merkezli olduğu tahmin ediliyor. Soyla medyada 'Sözcü KHK ile kapatıldı' iddiaları asılsızdır.

Sözcü Gazetesi'nde bu sabah 10.00 sularında yaklaşık yarım saat süren bir kesinti meydana geldi. Sözcü'de meydana gelen bu kesinti sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

25 dakika süren kesintinin Sözcü sunucularında meydana gelen teknik bir arızadan kaynaklandığı öğrenildi. Siteye erişimde şu anda sorun yaşanmıyor.

KISA BİR KESİNTİ BİLE SOSYAL MEDYAYI AYAKLANDIRDI

Sözcü.com.tr internet sitesinin kısa süreli bir kesintisi bile sosyal medyayı ve kamuoyunu ayağa kaldırmaya yetti. Muhalif basının son kalesi, Atatürk ve Türkiye ve Cumhuriyeti'nin en dik ve güçlü savunucu Sözcü'ye yönelik yaklaşık 1 yıldan beri operasyon hazırlakları yapıldığı, bu süreden beri herhangi bir suç unsururu bulanamamasına rağmen davaya atanan son savcının talimatıyla 19 Mayıs tarihi seçilmiş ve  başlatılan operasyon sonucu gazetenin Sahibi Burak Akbay ve 4 yöneticisi hakkında gözaltı ve el koyma kararı verilmişti.

15 Temmuz darbe girişimi günü Sözgü Gazetesin'de yer alan "Sözcü Erdoğan'ı buldu" başlıklı haberin, darbenin girişiminin başlamasına neden olunduğu iddiasıyla operasyon başlatıldı.

Mediha Oldun ve Gökmen Ulu Gözaltı Sözcü

Ülke dışında olduğu gerekçesiyle gözaltına alınamayan gazete sahibi Burak Akbay'ın dışında, sozcu.com.tr Sorumlu Haber Müdürü Mediha Olgun ile Sözcü İzmir muhabiri Gökmen Ulu 19 Mayıs tarihinde gözaltına alındı. Aradan geçen 2 güne rağmen 2 gazeteci bugün(21.05.2017) hala gözaltında bulunuyor..

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin