Son dakika: Sinan Oğan'a silahlı suikast girişimi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Sinan Oğan'a silahlı suikast girişimi

Gündeme bomba gibi düştü. Sinan Oğan'ın Avukatı Kürşad Ergün, Oğan'a silahlı suikast girişiminde bulunulduğunu açıkladı. Suikast iddiası hakkında Sinan Oğan açıklama yaptı.

Takip Et

Samsun`un Bafra İlçesi`ne “ Hayırlı Anadolu Yürüyüşü” programı kapsamında gelen Sinan Oğan`a esnaf ziyaretleri sırasında suikast girişimi iddiası.

Oğan’ın Avukatı Kürşad Ergün, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan silahlı saldırı girişimi olduğunu duyurdu. Ergün, saldırının son anda önlendiğini belirtti.

Bafra İlçesi`nde konuşma yapmak üzere konuşma yapacağı Bafra Belediyesi Kültür Merkezi salonuna doğru ilerleyen Sinan Oğan`a esnaf ziyaretleri sırasında suikast girişimi iddiası.

“SİLAHLI ŞAHIS KORUMALAR TARAFINDAN FARK EDİLDİ”

Oğan salona ilerlediği sırada silahlı bir kişi korumalar tarafından fark edildi. Şüpheli şahsa doğru yaklaşan Oğan`ın korumalarını fark eden şahıs olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Polis ekipleri tarafından kaçan şüpheli her yerde aranıyor. Sinan Oğan konu ile ilgili yaptığı bafra55.net’te yer alan habere göre açıklamasında şöyle konuştu:

“Bafra`da esnaf ziyaretlerim sırasında bize suikast hazırlarken kaçtılar. Türkiye`yi bir evet hayır oylaması ile getirdikleri nokta budur. Burada anayasayı oylayacağız ama siyasetçilerin o sorumsuz açıklamaları bize yönelik saldırıları durdurmamaları maalesef bir karanlık emele fırsat sunmuştur. Buradan Başbakan Binali Yıldırım`a sesleniyorum sana daha öncede mektup yazdım sen sadece evet diyenlerin mi başbakanısın. Bizim can güvenliğimizi koruyamayacaksan in o koltuktan. Bunlar bizi yıldıracağını zannediyor. Bunlar bizim korkacağımızı zannediyor. Bizim hayır kampanyası yapmaktan vazgeçireceklerini zannediyor. Sizden korkan sizin gibi olsun”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin