Son dakika: Sahte estetikçi Soner Gülnaz cezaevinden kaçtı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Sahte estetikçi Soner Gülnaz cezaevinden kaçtı

Sahte estetikçi cezaevinden kaçtı.. Adana'da dört kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan kuaför Soner Gülnaz, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz Kurumundan firar etti.

Takip Et

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtarak, aralarında bir hemşirenin de bulunduğu 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yaptığı iddiasıyla yargılanan kuaför, hırsızlıktan hükümlü bulunduğu Adana Açık Ceza İnfaz Kurumundan kaçtı.

Adana 3. Asliye Ceza Mahkemesinde "Tababet ve Şuabatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanun'a muhalefet", "dolandırıcılık" ve "yaralama" suçlarından tutuklu yargılanan kuaför Soner G'nin, 1 Ağustos'taki duruşmada tahliyesine karar verildi ancak başka bir suçtan hükümlü olduğu için serbest bırakılmadı.

Sahte Estetikçi Kuaför Dudak estetiği
Hırsızlıktan hakkında kesinleşmiş 5 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Soner G, Denetimli Serbestlik Yasası'na göre cezasının kalan kısmını çekmesi için Adana Açık Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Sahte Estetikçi Kuaför

Soner G. hakkında, cezaevindeki akşam yoklamasında firar ettiği anlaşılınca yakalama kararı çıkarıldı. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde hemşire olarak çalışan Merve Keleş'in dudakları, nisan ayında kendisini medikal estetik doktoru olarak tanıtan kuaför Soner G'ye dolgu yaptırmasının ardından aşırı derecede şişmiş ve tedavi altına alınmıştı. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin