Son Dakika: Sadullah Ergin AKP'den istifa etti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son Dakika: Sadullah Ergin AKP'den istifa etti

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in, Babacan’dan 2 gün sonra AKP’den istifa ettiği öğrenildi. Ergin, “Babacan’dan birkaç gün sonra istifa ettim. Yargıtay’ın internet sitesine girerek parti üyeliğinden çıkma butonuna basarak bu işi yaptım ama bunun nümayişini yapmadık” dedi.

Takip Et

AKP’den ayrılan ve parti kurmaya hazırlanan Ali Babacan ile hareket eden eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in AKP üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi. Sadullah Ergin, Gazete Duvar’a yaptığı açıklamada istifasının yeni olmadığını söyledi. Ergin, “Sayın Babacan’dan birkaç gün sonra, yani yaklaşık iki ay önce istifa ettim. Yargıtay’ın internet sitesine girerek ‘parti üyeliğinden çıkma’ butonuna basarak bu işi yaptım ama bunun nümayişini yapmadık” dedi.

2011-2013 yılları arası Adalet Bakanı görevinde bulunan Ergin 22., 23. ve 24. dönemlerde Hatay milletvekili olarak TBMM’de bulunmuştu. 25 Aralık 2013’de yapılan mahalli idareler seçimlerinde AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ergin 5 bin oy farkla seçimi kaybetti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin