Son dakika: Reza Zarrab serbest bırakıldı' iddiası var!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Reza Zarrab serbest bırakıldı' iddiası var!

Flaş gelişme.. 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonlarının yapıldığı dönemde Türkiye'nin gündemine oturan İran asıllı işadamı Reza Zarrab hakkında bir son dakika iddiası geldi.. ABD’de tutukluların isimleriyle kontrol edilebildiği federal hapishaneler bürosunun internet sitesinde “Zarrab serbest’ kaydı girildi. Bu da kafalarda "Reza Zarrab serbest mi kaldı?" sorusu yarattı. Başbakan Binali Yıldırım'ın ABD'de bulunduğu günlerde böyle bir durumun cereyan etmesi kafa karıştırdı. Ancak, bu gelişmeler sonrası Zarrab'ın avukatı Şeyda Yıldırım bir açıklama yaptı.. İşte son gelişmeler..

Takip Et

ABD’de tutukluların isimleriyle kontrol edilebildiği federal hapishaneler bürosunun internet sitesinde “Zarrab serbest’ kaydı girildi.

Sözcü Gazetesi'den Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre, ABD’de federal hapishaneler bürosunun internet sitesi raporuna göre, ABD’nin İran’a yönelik yaptırımlarını deldiği iddiasıyla Mart 2016’dan bu yana ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın 8 Kasım 2017’de cezaevinden tahliye edildi..

SAVCIDAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ:

Davayı kovuşturan New York Güney Bölgesi Federal Başsavcılığı’nın sözcüsü ise yaptığı açıklamada  Zarrab’ın halen cezaevinde bulunduğunu belirtti.

Raza Zarrab tahliy edldi iddası var.. Zarrab serbest mi kaldı

'TEKNİK BİR HATA OLMUŞ'

Hürriyet'ten Razi Canikligil'in haberine göre; Zarrab'ın tahliye edildiği bilgisinin doğru olmadığı ve yine teknik bir hatadan kaynaklandığı belirtildi.

ZARRAB'IN AVUKATI ŞEYDA YILDIRIM: TEKNİK HATA OLMUŞ..

Zarrab’ın halen cezaevinde bulunduğunu belirtirken, Türk avukatı Şeyda Yıldırım ise yaptığı açıklamada, "Serbest bırakıldığı bilgisi doğru değil. Yine teknik bir hata olmuş." dedi.

Aynı davada yargılanan Halkbank eski genel müdür yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ise hala New York hapishanesinde tutuklu görünüyor.

Ahmet Hakan Atilla Serbest mi bırakıldı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin