Son dakika: Ozan Tufan'a af çıktı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Ozan Tufan'a af çıktı

Son dakika.. Fenerbahçe'de bir süre önce kadro dışı bırakılan Ozan Tufan için af kararı geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Ozan Tufan'ın Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda takıma dahil edildi.. deniildi..

Takip Et

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan, affedildi. Milli futbolcu antrenmana çıkmak üzere Samandıra'ya geldi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Bir süredir takımdan ayrı çalışan futbolcumuz Ozan Tufan, hocamız Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda takımla çalışmalara başladı." denildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, devre arasında Antalya'da yapılan kampta Ozan Tufan ile ilgili, "İkinci yarıda takımı götürmek istediğim yerde Ozan ile bunu yapabilme ihtimalimin olmadığını gördüm. Dolayısıyla böyle karar verdik. Bu, oyuncuyu kötülemek, karalamak değil, Fenerbahçe'nin menfaatlerinde bir karar oldu. Böyle bir karar vererek, oyuncunun da işi uzatmadan kendisiyle ilgili bir karar almasına yardımcı olmak istedim. Oyun anlamında Ozan'dan çok daha fazla faydalanma ihtimalimin olmadığını gördüm." ifadelerini kullanmıştı.

Ozan Tufan, bir süredir çalışmalarını takımdan ayrı sürdürüyordu.

BİREYSEL İDMANLARINI SÜRDÜRÜYORDU

Fenerbahçe'nin A Takım'ın dışında alt yapı takımıyla da çalışmayan Ozan Tufan, çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyordu. Ozan Tufan, sabah ve akşam olmak üzere çift idmanla günü tamamlıyordu. Aykut Kocaman'ın dün yapılan görüşmede, Ozan için bir af konusun gündemde olmadığını söylediği ifade ediliyordu..

.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin