Son dakika: Nepal'de bir yolcu uçağı düştü: 38 ölü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Nepal'de bir yolcu uçağı düştü: 38 ölü

Son dakika haberine göre Nepal'de yolcu uçağı düştü.. Uçakta bulunan yolculardan 38 kişi hayatını kaybetti 23 kişi de yaralandı... Düşen uçağın US-Bangla Havayolları'na ait olduğu belirtiliyor..

Takip Et

Nepal'in başkenti Katmandu'daki Tribhuvan Uluslararası Havalimanı'na inişi sırasında Bangladeş merkezli US-Bangla Havayolları'na ait bir yolcu uçağı düştü. Uçağın S2-AGU tipi  Bombardier Dash 8 Q400 modeli bir yolcu uçağı olduğu bildirildi.

Nepal polis yetkilileri, US-Bangla Havayoluna ait, 67 yolcu ve 4 mürettebatın bulunduğu Bombardier marka Dash-8 tipi uçağın, inişe geçtiği sırada başkent Katmandu'daki Tribhuvan Uluslararası Havalimanına düşerek alev aldığını kaydetti. 

Yetkililer, Bangladeş'in başkenti Dakka'dan kalkan uçağın Katmandu'da inişe geçtiği sırada düşmesi sonucu 38 kişinin öldüğünü, 23 kişinin yaralı kurtarıldığını, 10 kişinin akıbetinin bilinmediğini belirtti.

Nepal2de uçak düştü

Yaralıların ambulanslarla civardaki hastanelere götürüldüğü aktarıldı.

Sita Air'e ait bir uçak 2012'de aynı havalimanında kalkıştan kısa bir süre sonra düşmüş, kazada 19 kişi hayatını kaybetmişti.

Son dakika: Nepal'de bir yolcu uçağı düştü

Uçakta bulunan yolcuların ölmüş olabileceğinden endişe ediliyor...

Uçağın düştüğü bölgeye arama kurtarma ekipleri ve Nepal emniyet personeli dahil çok sayıda ambulans sevk edildi..



Nepal'de düşen uçak: S2-AGU tipi Bombardier Dash 8 Q400

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan birhaberoku.com'da...

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER

Son dakika: Nepal'de bir yolcu uçağı düştüSon dakika: Nepal'de bir yolcu uçağı düştüSon dakika: Nepal'de bir yolcu uçağı düştüSon dakika: Nepal'de bir yolcu uçağı düştüSon dakika: Nepal'de bir yolcu uçağı düştü

FOTO KAYNAK: baahrakhari.com

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin