Metrobüs kazası, 10 yaralı. Şoföre şemsiye ve tekmeli saldırı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Metrobüs kazası, 10 yaralı. Şoföre şemsiye ve tekmeli saldırı

Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Feci kazada 10 kişinin yaralılandığıaçıklandı. Metrobüste bulunan yolcuların ifadelerine göre; bir kişinin şoförle tartıştığını ardından da şemsiye ve tekmeyle şoföre saldırdığını, bu sebepten dolayı da metrobüsün kontrolden çıktığını iddia etti. İBB iddiayı doğrulayarak "yolculardan birinin sürücüye saldırması sonucu kaza yaşanmıştır" şeklinde açıklama yaptı.

Takip Et

Acıbadem’de yoldan çıkan metrobüs, o sırada oldukça yoğun olan D-100 karayoluna girdi. İki otomobil ve bir minibüsü altına alan metrobüs, iki katlı bir otobüse çarparak durabildi. Kazada yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla en yakın hastanelere götürülürken, kazanın temizlenme çalışmaları devam ediyor. İBB, feci kazada 10 kişinin yaralandığını açıkladı.

Acıbadem Metrobüs kazası, Yoldan çıkan Metrobüs

İBB: YOLCULARDAN BİRİ SÜRÜCÜYE SALDIRDI

Sabah saatlerinde Acıbadem-Kadıköy istikametinde seyir halinde olan Metrobüs, yolundan çıkarak karşı yöne geçerek üç otomobile ve bir otobüse çarptı. Kazada 10 vatandaş hafif yaralandı. Kazanın olmasıyla birlikte itfaiye ve ambülanslar 6 dakika içerisinde olay yerine intikal etti. Otobüsün vinçlerle kaldırma çalışmaları devam ediyor.

Metrobüs neden kaza yaptı?

Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre bir yolcunun Metrobüs şoförüne saldırdığı ve darp ettiği, kazanın bu nedenle meydan geldiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Acıbadem Metrobüs kazası, ölü ve yaralılar var

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği: Metrobüs şoförü dahil 11 kişi yaralandı. Kaza, yolculardan birinin metrobüs şoförüne şemsiye ile müdahale etmesiyle meydana geldi.

DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin