Son dakika: Meteoroloji İstanbul için yağmur ve sel alarmı verdi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Meteoroloji İstanbul için yağmur ve sel alarmı verdi

Son dakika İstanbul için kritik uyarı geldi. sağanak yağmur ve sel uyarısı yapıldı... İstanbul yine yağmur altında kalacak, Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son dakika açıklamasında sel uyarısında bulundu. Özellikle İstanbul'un batı kesimlerini yoğun şekilde etkileyecek olan yağışların öğleden sonra ve akşam saatlerinde başlaması bekleniyor. İşte İstanbul hava durumu; 5 günlük hava durumu raporu..

Takip Et

Son dakika, Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için sağanak yağış ve sel alarmı verdi..

Meteoroloji’den İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı geldi. Meteoroloji’nin uyarısı şu şekilde; Bugün (27.07.2017 Perşembe) öğleden sonra ve akşam saatlerinde Marmara bölgesi başta olmak üzere yurdun kuzeybatı kesimlerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların; Edirne ve Kırklareli çevrelerinde çok kuvvetli (metrekareye 51-75 kg) , Çanakkale, Tekirdağ ve İstanbul'un batı çevrelerinde kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, lokal su baskını, yerel dolu yağışı ve yıldırım düşmesi) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İstanbul için 2017 5 günlük hava durumu raporu

ÇOK KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji yayınladığı uyarıda ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar konusunda uyardı. Yağışların akşam ve gece saatlerinde Trakya ve İstanbul'un Trakya'ya yakın bölgeleri, Silivri, Çatalca, Büyükçekmece civarları ile Çanakkale'nin kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin