Marmara ve Ege'de Korkutan deprem. İstanbul, İzmir.. Halk sokaklarda


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Marmara ve Ege'de Korkutan deprem. İstanbul, İzmir.. Halk sokaklarda

Marmara ve Ege'de hissedilen bir deprem meydana geldi. İzmir, İstanbul, Bursa da depremi hissetti.  Son dakika.. İstanbul’da henüz şiddeti bilinmeyen bir deprem oldu. İlk açıklamalar göre depremin şiddeti 6.3 olarak belirtildi.. Deprem İzmir, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa'da da hissedildi. 6.3 büyüklüğündeki deprem ve peş peşe yaşanan artçı sarsıntıların Yunan adası Midilli'de bazı binalarda hasara yol açtığı bildiriliyor.

Takip Et

Son dakika.. Marmara ve Ege bölgesi yine depremle sarsıldı.. Marmara ve Ege'de hissedilen bir deprem meydana geldi. İzmir, İstanbul, Bursa da depremi hissetti.

Marmara ve Ege'de hissedilen 6.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Karaburun olan depremin yerin 10 km derinliğinde saat 15.28'de gerçekleştiği belirtildi. Sarsıntı İzmir, İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ ve Bursa'da da hissedildi.

MARMARA DA SALLANDI

Deprem Ege Bölgesi’nin yanı sıra Marmara bölgesinde de hissedildi. Sarsıntılar; Ege Bölgesin’de; İzmir, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Muğla ve Kütahya’da, Marmara Bölgesi’nde ise; İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Bursa ve Edirne’de de hissedildi. AFAD deprem sonrası ekiplerini Karaburun ve Dikili’ye sevk etti. Bölgede çadır kentlerin kurulacağı duyuruldu.

Yalova deprem son dakika, Türkiye'de sarsıcı deprem
Deprem Yalova’da da paniğe neden oldu.

Deprem söz konusu bölgelerde paniğe neden oldu. Depremi hissetiklerinde büyük panik yaşadıklarını belirten bir vatandaş “Depremi hissedince dışarıya çıktık arkadaşlarla depremi 3-5 saniye kadar hissettik “ dedi. Başka bir vatandaş ise,” Depremi hissettik zaman kaybetmeden arkadaşlarla dışarıya çıktık. Şimdilik bekliyoruz” diye konuştu.

İzmir deprem son dakika, Türkiye'de sarsıcı deprem, deprem zararı
İzmir’de büyük panik yaşandı.

“ARTÇILAR 5.3’E KADAR ÇIKABİLİR”

Kandilli Rasathanesi’nden Prof. Dr. Ali Pınar, Ege Denizi’nde yaşanan 6.3 büyüklüğündeki depremin ardından yaşanan artçı sarsıntıların 5.3 büyüklüğüne kadar çıkabileceğini ifade etti.


İzmir Adliyesi depremden korkusu, İzmir depremi, Son dakika depremiİzmir Adliyesi'nde çalışanı bir kadnın deprem korkusu

-Deprem İstanbul’un bir çok ilçesinden hissedildi. Vatandaşlar kendilerini açık alanlara attı.
-Depremin merkez üssüne en yakın ilçe olan İzmir’in Karaburun ilçesi Kaymakamı Muhammet Özyüksel “Bize şu ana kadar ulaşan bir can kaybı yok” dedi.

Deprem korkuttu, Halk sokaklara döküldü İzmir depremi, Son dakika depremi

Deprem korkuttu, Halk sokaklara döküldü İzmir depremi, Son dakika depremi

Deprem korkuttu, Halk sokaklara döküldü İzmir depremi, Son dakika depremiDeprem korkuttu, Halk sokaklara döküldü İzmir depremi, Son dakika depremi

 

İngiliz Reuters’ın haber ajansının Yunan televizyonlarından aktardığı habere göre; Midilli’nin Plomari semtinde bazı yapılarda hasar meydana geldi.

İstanbul Ege deprem son dakika

Deprem uzmanı Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, depremle ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu: Düşey bir hareketi ifade ediyor. Ege'nin klasik depremlerindendir bu düşey hareket.

Marmara ve Ege'de hissedilen bir deprem meydana geldi. İzmir, İstanbul, Bursa da depremi hissetti. Depremin ardından Kandilli Rasathanesi'nin sitesine erişilemiyor.

 

Son dakika depremler: Ege ve Marmara beşik gibi
12.06.2017

Son dakika depremler: Ege ve Marmara beşik gibi

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin