Son dakika: Manisa'da peş peşe depremler


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Manisa'da peş peşe depremler

Son dakika Manisa'da dün başlayan sarsıntılar sürüyor. Halk tedirgin geceyi sokakta geçirdi.. Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde 1 saat içinde en büyüğü 4,8 olan üç ayrı deprem meydana geldi. Saruhanlı ilçesinde de 4,6 ve 07.38'de 4.4 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Saruhanlı'da (Kumkuyucak) saat 10.34'te 4.3, 11.06'da ise 3.8 şiddetinde artçı sarsıntılar kaydedildi. Manisa ve İzmir’de hissedilen depremler sonrası halk korkuya kapıldı. İlk belirlemelere göre can kaybı ve hasar olmadı.

Takip Et

Manisa'da peş peşe depremler halkı sokağa döktü..

Manisa, dün merkez üssü Saruhanlı ilçesi olan 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bugün de sabah saatlerinden itibaren arka arkaya 4.4, 4.0, 4.6 ve 4.8 büyüklüklerindeki depremlerle sarsıldı.

Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde 1 saat içinde en büyüğü 4,8 olan üç ayrı sarsıntı kaydedildi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, merkez üssü Manisa'nın Gölmarmara ilçesinde saat 05.14'te 4,4, saat 05.16'da 4,0 ve saat 05.52'de 4,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Manisa Depremler son dakika
Son 1 gün içinde bölgede gerçekleşen sarsıntılar deprem haritasında böyle görülüyor

Öte yandan 05.50'de merkez üssü Saruhanlı ilçesi olan 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde saat 07.38'de de 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Kentte 2 ila 3.9 arasında da çok sayıda artçı sarsıntı ölçüldü.

Manisa Depremleri son dakika
Merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan 5,1 büyüklüğündeki depremin en çok hissedildiği Tiyenli Mahallesi'nde Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kızılay ve İHH ekipleri çalışmalara başladı. AFAD, İHH Manisa Arama Kurtarma (İHH MAK) ve Manisa Telsiz Radyo Amatörleri Arama Kurtarma Derneği (MAT) ekiplerince belirlenen yerlere çadırlar kuruldu.

Manisa Son Dakika Deprem

SON DEPREMLER VE TÜM BİLGİLER İÇİN BURAYA TIKLAYIN:
Manisada dün akşam meyadana gelen depremde bazı evler hasar gördü..

Manisa Son Dakika Deprem VatandaşlarDeprem korkusuyla yaşayan halk evlerine giremiyor.

Manisa'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
27.05.2017

Manisa'da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin