Leyla Aydemir bulundu mu? Korkutan telefon: Başınız sağ olsun


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Leyla Aydemir bulundu mu? Korkutan telefon: Başınız sağ olsun

Leyla Aydemir'in bulunması için çalışmalar aralıksız sürüyor. Ağrı’nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir'in bulunması için çalışmalar aralıksız sürdürülürken Leyla’nın amcası Yusuf Aydemir’e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Telefondaki sesin "Leyla elimizde, başınız sağolsun" dediği öğrenilmişti. Ancak Minik Leyla ile ilgili 12 ilden yapılan ihbarlar asılsız çıktı. Leyla'nın amcasını arayan kişinin ise çocuk olduğu öğrenildi.

Takip Et

Son dakika haberi.. Türkiye minik Leyla'dan güzel bir haber beklerken, Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'e kan donduran bir telefon geldi

Leyla’nın amcasına gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Gizli numaradan arayan kadın, “Leyla elimizde. Başınız sağ olsun” dedi.

BABA AYDEMİR MEDYUMA GİTMİŞ

Baba Nejdet Aydemir, kızının bulunması umuduyla dün Kars'ta bir medyuma gittiğini söyledi. Aydemir, "Hoca (medyum) bana kızımızın yaşadığını söyledi. Uzak bir yerde. Yeşil bir çadırda duruyor. Onlara huzur vermiyor. Çocuk kesinlikle yaşıyor. Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde görülüyor.” dedi

Ağrı'nın Bezirhane köyünde bayramın birinci günü kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, Jandarma Genel Komutanlığından gönderilen kadavra ve ceset arama köpeğinin de katılımıyla yedinci günde sazlık ve bataklık arazide arandı. Aydemir'in köyde gidebileceği alanlar, uzman ekipler eşliğinde yeniden tarandı.

Arama çalışmalarından bir sonuç alınamazken ekiplerin, köy dışındaki alanlarda da küçük Leyla'yı arama çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

İLGİLİ HABER

Bu arada 10 kişilik özel ekip, kente geldi. Özel ekibin Kayseri´deki kayıp 3 çocuk vakasını çözen ekip olduğunu söyleyen, torununun bulunması için 300 bin lira ödül koyan Zeki Aydemir, "Binlerce kişinin yapamadığını belki bu özel ekip yapar. Torunumun bulunması için gece gündüz dua ediyoruz" dedi.

İLGİLİ HABER

ŞÜPHELİ MİNİBÜS İDDİASI ASILSIZ ÇIKTI

Ankara'dan teknik anlamda istihbarat sağlayacak uzmanların da bulunduğu ekip, Leyla Aydemir'i bulmak için il genelindeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kameralarını inceledi.

Köy ve çevresinde çocuklara kapalı kasa minibüsle şeker dağıtıldığı iddiası üzerine araca ulaşan ekipler, yaptıkları incelemede bu iddianın da asılsız olduğunu belirledi.

Ekipler, "camı kırık minibüstekilerin çocukları şekerle kandırmaya çalıştıkları" iddiasının gerçeği yansıtmadığının anlaşılmasının ardından aileye gelen tüm ihbar telefonlarını takibe aldı.

LEYLA'NIN AMCASINA TELEFON AÇAN KİŞİ 'ÇOCUK' ÇIKTI

Bugün bir kadının, Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'i gizli numaradan aradığı ve "Başınız sağ olsun" dediği yönündeki bilgi üzerine özel ekip konuyu inceledi.

Aramanın, başka ilden yapıldığı, telefonu açan kişinin olayla ilgisi bulunmayan küçük yaştaki çocuk olduğu belirlendi.

Olaya ilişkin bugüne kadar yapılan tüm ihbarlara çok kısa sürede karşılık veren ekipler, tüm ihbarların 15 dakika içinde asılsız olduğunu ortaya çıkardı.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin