Son dakika: İzmir'de lisede patlama: 1 ölü 4 yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: İzmir'de lisede patlama: 1 ölü 4 yaralı

Son dakika.. İzmir'de bir lisede patlama.. İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Sarnıç Mahallesi'nde Abdulhamit Han Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde doğalgaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi.. Okulda derslerin işlendiği sırada meydana gelen patlama, büyük paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre olayda 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Takip Et

SON dakika habaeri.. İzmir'de bir okula patlama meydana geldi..

İZMİR'in Gaziemir ilçesindeki Sarnıç Mahallesi'nde Abdulhamit Han Meslek Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde doğalgaz patlaması nedeniyle bir kişi öldü, dört kişi yaralandı.

Abdulhamit Han Meslek Lisesi Patlama

Patlama sonucu aralarında öğrencilerin de bulunduğu yaralılar, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Abdulhamit Han Meslek Lisesi Patlama

Patlamanın ardından yangın çıktı. İhbar üzerine okula, çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürülürken, öğrenciler tahliye edildi.

Abdulhamit Han Meslek Lisesi Patlama

Yaralanan 4 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırılıp, tedaviye alındı. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi alıp, öğrencilerin tahliyesini sağladı. Haberi duyan veliler ise endişeyle okula koştu ve çocuklarına ulaşmaya çalıştı.

Abdulhamit Han Meslek Lisesi Patlama

Ölen kişinin kimliği hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, “Okulda doğal gaz kazanınıda patlama meydana geldi. Öğrencilerimiz tahliye edildi” açıklamasını yaptı. (DHA)

 

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin