Son dakika: İstanbul'da sağanak yağış ve hortum


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: İstanbul'da sağanak yağış ve hortum

İstanbul'da yağış bağışladı! Beykoz'da hortum meydana geldi.. Son dakika gelişmesi İstanbul Beykoz'da sıradışı bir şekilde hortum oluştuğu gözlendi.. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre "İstanbul'da bugün ve yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor." uyarısı verilmişti. Hava sıcaklıklarının 5-6 derece gerilemesi beklenen İstanbul'da önümüzdeki iki gün yağışlı geçecek. Uyarıya göre bugün sağanak yağış İstanbul’un yanı sıra, Antalya, Aydın, Muğla, Denizli, Manisa, Ordu ve İzmir’in doğu ilçelerinde etkili olacak.

Takip Et

İstanbul Beykoz'da sıra dışı hava koşulları etkili oluyor. Hortum gözlendi. İstanbul'da yağış başladı.

Gökgürültü sağanak yağış Anadolu yakasında etkili olmaya başladı. Beykoz ve çevresinde sıradışı hava koşulları etkili oluyor. Hortum gözlendi.

İstanbul Beykoz'da hortum çıktı:

İstanbul Beykoz'da hortum çıktı son dakika

 

Meteoroloji  sabah saatlerinde uyarmıştı:

Meteorolji'den yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul‘da Pazartesi ve Salı günleri gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının 5-6 derece gerilemesi beklenen İstanbul‘da önümüzdeki iki gün yağışlı geçecek. İstanbul’da sabah saatlerinde başlayacak olan yağmur gün boyunca sürecek. Yarın ve çarşamba günü de durmadan devam edecek olan yağış İstanbul’u yağmura doyuracak. Yağmurla beraber havalar serinlese de yüksek nem oranı bunaltmaya devam edecek.

İstanbul'da yağmur başladı. Bazı noktalarda hortum oluştuğu görüldü

YAĞMURLU HAFTA BAŞLADI

Yağmurla başlayacak ve hafta ortasına kadar serinleyen bir havayla devam edecek hafta başlıyor. İşte haritalı 5 günlük hava durumu…

İstanbul'da yağmur başladı. Bazı noktalarda hortum oluştuğu görüldü

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin