Son dakika: İstanbul'da bir trafoda patlama ve yangın! 1 Kişi öldü


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: İstanbul'da bir trafoda patlama ve yangın! 1 Kişi öldü

Son dakika.. Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattına elektrik verilmesi için Dudullu'da inşa edilen trafoda yangın çıktı. Yangın'da 1 kişi hayatını kaybetti. Yangında inşaası tamamlanmak üzere olan trafo kullanılmaz hale geldi. İstanbul dün yine Taksim İlkyardım Hastanesi'nde bir yangın meydana gelmişti..

Takip Et

İstanbul Dudullu’da metro hattına elektrik verilmesi için inşa edilen trafoda yangın çıktı. Yangın nedeniyle 1 kişi hayatını kaybetti. İnşaası tamamlanmak üzere olan dev trafonun söndürülmesi için olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi gönderilirken trafo kullanılmaz hale geldi.

Yangın saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Dudullu’da bulunan trafo merkezinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Ümraniye, Dudullu ve Yenidoğan itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından yangını güçlükle kontrol altına aldı. İçeriye giren ekipler hayatını kaybeden bir kişinin cenazesini buldu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

İLGİLİ HABER

PATLAMA MEYDANA GELDİ.. 

Ümraniye Dudullu Trafo Merkezi'nde çalışmalar sırasında patlama meydana geldi. Patlamada çalışma yapan işçilerden biri hayatını kaybederken, yangın itfaiye tarafından kontrol altına alındı

Son dakika: İstanbul'da bir trafoda patlama ve yangın! 1 Kişi öldüSon dakika: İstanbul'da bir trafoda patlama ve yangın! 1 Kişi öldüSon dakika: İstanbul'da bir trafoda patlama ve yangın! 1 Kişi öldüSon dakika: İstanbul'da bir trafoda patlama ve yangın! 1 Kişi öldüSon dakika: İstanbul'da bir trafoda patlama ve yangın! 1 Kişi öldüSon dakika: İstanbul'da bir trafoda patlama ve yangın! 1 Kişi öldü

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin