Son dakika: Hakkari'de hain saldırı: 1 Şehit 6 yaralı..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Hakkari'de hain saldırı: 1 Şehit 6 yaralı..

Son dakika Hakkari'de bölücü terör örgütü PKK'lı unsurlarla girilen çatışmada, açılan ilk ateşte 1 kahraman askerimiz şehit olurken, 6 askerimiz de yaralandı.. Hakkari'de bugün gerçekleştirilen iki hain saldırıda 2 şehit verdik, 12 askerimiz de yaralandı..

Takip Et

Hakkari'de terör saldırısı meydana geldi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Ayrıntılar Geliyor..

Bugün Hakkeri'de meydana gelen ikinci alçak saldırı

Bugün Saat 16.30 sularında Hakkari - Çukurca karayolunda seyir halindeki askeri araca terör örgütü PKK üyelerince roketatarlı saldırı gerçekleştirilmiş, saldırıda 1 asker şehit olmuş, 6 asker de yaralanmış bölgede PKK'lı teröristlere yönelik hava destekli operasyon başlatılmıştı..

Gece 23.00 sularında yine alçak bir saldırı haberi geldi.. Bu saldırıda da yine 1 askerimiz şehit olurken 6 asker de yaralandı..

İZMİR FOÇA'DA UZMAN ONBAŞI ŞEHİT DÜŞTÜ

Yeni Foça 7. Jandarma Komando Eğitim Komutanlığında meydana geldi. Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ersoy (21), içtima sırasında henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı baygınlık geçirdi. Ersoy, daha sonrada apar topar revire kaldırıldı. Halil Ersoy, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

 Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ersoy
Şehit  Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ersoy

BABA OCAĞINA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde ikamet ettiği öğrenilirken, Ersoy'un acı haberi Altıeylül İlçe Kaymakamı tarafından aileye verildi. 

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin